موضوعها: 1
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 0
اعتبار:
0
این دوست عزیز این همه در مورد رزیدنت اویل و اشکالاتش سوال کرد اخر یه توضیح نداد چطور بعزی رزیدنت اویل روولیشن 2 را باید دانلود و نصب کرد و بازی کرد ای کاش همه تجربیاتمون را واسه استفاده دیگران به اشتراک می گذاشتیم و ممنون از ادمین و مدیر که همه سوالات را با حوصله جواب داد ولی کلا فکر کنم ایشان بازی را دانلود نکرده بود و فقط dlc ها واپیزودها را دانلود کرده بود و بازی 97 درصد هم ناقص بود و با اضافات مچ نمی شد و احتمالا بازی را مجددا به صورت کامل دانلو د و نصب و اجرا کرد
موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
سلام وقت بخیر
راستش نمیدونم کلا این تاپیک فعاله یا نه
کلی هم سرچ کردم ولی به تنیجه نرسیدم
مجبور شدم اینجا بپرسم
بعد از تبدیل فایل isoبه فرمت ایکس باکس۳۶۰ و کپی در قسمت بازی ها (همون پوشه۰۰۰)تو قسمت game ایکون بازی نمیاد ؟
چند تا بازی ور تست کردم همشون همینطور هستند
دستگاه صد در صد جیتگ هست
فایل های دانلود سالم هستند،،،
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
سلام دوستان من قبلا برنامه 360 mpgui رو دانلود کرده بودم و چند تا بزی هم از طریق این برنامه رو فلش ریختم و در ایکس باکس بازی کردم هیچ مشکلی نبود امروز بازی جدید دانلود کردم ولی دیدم که برنامه 360n mpgui از رو سیستم پاک شده و الان هر چی دانلودش می کنم قابل اجرا نیست ممکنه لطفا اگه کسی می تونه لینک دانلودش رو اینجا بذاره
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
سلام برای دسترسی به هارد کنسول به وسیله ی رایانه برنامه fat Xplorer رو میگن باید استفاده کرد تو سایت لینکش نیست؟