سلام ادمین جان
اگه میشه درباره auroraبرام توضیح بده ایا برای کاور بازی ها باید اینترنت وصل باشه به دستگاه؟؟؟
اگه میشه درباره auroraبرام توضیح بده ایا برای کاور بازی ها باید اینترنت وصل باشه به دستگاه؟؟؟
نرم افزار های مورد نیاز پس از جیتگ کردن
|
سلام ادمین جان
2017-09-15, 11:36
(2017-09-15, 00:49)MONTOLIVO به نقل از سلام ادمین جان سلام خودم استفاده نکردم ولی احتمالا کاورها رو هم به صورت پکیج بشه دانلود و امپورت کرد و هم از طریق خود نرم افزار دانلود کرد. این لینک ها ممکنه بهتر کمک کنه: کد: http://phoenix.xboxunity.net/ ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
از این لینک ها که چیزی نفهمیدم. حتما باید نت به دستگاه وصل باشه یا نه؟
بعد غیر از این نرمفزار ..نرمفزاری دیگه هست که بدون دانلود کاور بازی ها رو بیاره ؟؟یا راهی هست که دستی تصویر کاور بازی ها رو با گوشی یا pcدانلود کنم بعد بریزم تو فلش بعد یه کاریش بکنم؟
2017-09-15, 13:11
در هر صورت اگه بخواهید با خود نرم افزار دانلود کنید بله باید به نت متصل شه. (مگر اینکه نرم افزاری به صورت پیشفرض کاورها رو درونش داشته باشه)
و بر روی اکثر نرم افزارها فکر کنم امکان افزودن دستی هم باشه، یعنی اگه کاورها رو در مسیری که نرم افزار از اون کاورها رو میخونه کپی کنید باید که اوکی باشه. ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
2017-09-15, 14:38
(2017-09-15, 13:11)Admin به نقل از در هر صورت اگه بخواهید با خود نرم افزار دانلود کنید بله باید به نت متصل شه. (مگر اینکه نرم افزاری به صورت پیشفرض کاورها رو درونش داشته باشه) مرسی که همیشه جوابگو کاربر ها هستی این انجمن از همه انجمن هایی که دیدم بهتره
2017-09-15, 14:47
(2017-09-15, 14:38)MONTOLIVO به نقل از مرسی که همیشه جوابگو کاربر ها هستی خواهش میکنم شما لطف دارید ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
2017-12-06, 18:28
سلام
سایت مرجعی برای دانلود بازیهای آرکید وجود داره؟ سایتهای فارسی ناقصن سایت خارجی مطمئن هم نمیشناسم!
2017-12-06, 20:06
(2017-12-06, 18:28)jack sparrows به نقل از سلام سلام خیر به خاطر قدیمی شدن اکثر لینک های دانلود هم از دسترس خارج شدن و امکان دانلود به سادگی وجود ندارد. باید به صورت موردی جستجو کنید. همچنین در صورت تمایل به خرید نیز این تاپیک رو بررسی کنید: خرید بازی های ارکید ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
2017-12-08, 16:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-12-08, 17:28 توسط jack sparrows.)
با سلام
کنسول من جیتگ شده و بازی quake wars هم کامل و بدون ارور نصب شد ولی از ۱۲ مپی که بازی داره یک مپش رو نمیتونه لود کنه و ارور disc unreadable میده! تو مپهای دیگه مشکلی ندارم فقط این مپه! راه حل خاصی داره؟! ویرایش=واقعا مسخرست! بازی رو از روی هارد پاک کردم و از روی دیسک اجرا کردم. بازم مپهای دیگه اجرا میشه و همون مپ رو ارور میده! وقتی دیسک رو میخوام نصب کنم بدون ارور نصب میشه! چطور ممکنه دیسکی که unreadable هست بدون مشکل نصب بشه؟!
2017-12-08, 17:39
(2017-12-08, 16:53)jack sparrows به نقل از با سلام سلام گاهی پیش میاد و ممکنه دیتا ایراد داشته باشه همچنین ممکنه در ارتباط با یک باگ از بازی باشه که با نصب آخرین تایتل آپدیت آن بازی احتمالا حل شود ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
|
|