موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
1
تشکر داده شده: 0
اعتبار:
0
سلام من کنسول جی تگم رو با روشی که تو سایت بود اپدیت کردم الان وقتی روشنش میکنم صفحه اول و لوگوی ایکس باکس 360 میاد ولی داشبوردش بالا نمیاد خواهش میکنم راهنماییم کنید توش موندم
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
سلام
هارد اصلی و نیز هر نوع حافظه جانبی اگه به کنسول متصل هست، جدا کنید و همچنین اگه دیسک درون درایو هست اونم خارج کنید و مجدد تست کنید.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
تشکر دریافت شده:
1
اعتبار:
0
2014-12-03, 16:13
سلام خسته نباشید من هارد کنسول را جدا کردم وبقیه کارهای که گفتید ولی متاسفانه بازم جواب نداد من تمام چیزهای کنسولم رو قبل از اپدیت بک اپ گرفتم ایا امکانش هست دوباره بشه برشگردوند به حالت قبل که داشبوردش برگرده مرسی به خاطر راهنمایتون
تشکر دریافت شده:
2,210
اعتبار:
1,184
سلام ممنون
از تمام فایل های قدیم و جدید حتما در دو جا بکاپ نگهداری کنید، حتی زمانی که کنسول درست شده باشه.
بله نباید مشکلی باشه مگر اینکه ناند اولیه کنسول رو درست و سالم نخونده باشه نرم افزار. چند بار ناند رو خوندید و بررسی کردید که دقیقا یکسان باشن ؟
الان وقتی که کنسول رو با اجکت روشن میکنید به صفحه Xell میره؟ یا؟
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
تشکر دریافت شده:
1
اعتبار:
0
2014-12-03, 19:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-03, 19:16 توسط titan.)
من قبل از اپدیت ناند رو دوبار بک اپ گرفتم وهردو حجمش 16.896kbبود و صفحه xell هم بالا میاد مشکلی نداره و واقعا ازتون به خاطر راهنمایی که میکنید سپاسگذارم یه سوال دیگه می خواستم ببینم خودم میتونم درستش کنم یا باید ببرمش جایی که جی تکش کردم بدم درستش کنه تعمیرش نرم افزاری یا سخت افزاری اگه نرمافزاری هست خواهش میکنم راهنماییم کنید مرسی
تشکر دریافت شده:
2,210
اعتبار:
1,184
فکر کنم خودتون بتونید به صورت نرم افزاری درستش کنید. مگر اینکه سیم کشی رو دستتون خورده باشه و اونا مشکلی ایجاد کرده باشه.
به چه صورت ناند رو خوندید؟ با نرم افزار ناند های خونده شده رو کامپار کردید؟
برد کنسول چی هست و با کدام یک از آموزش های ما انجام داده اید؟
(به چه صورت جیتگ شده؟ smc یا rgh)
تشکر دریافت شده:
1
اعتبار:
0
ناند رو با برنامه NAND Flasher 360 for XBOX 360 v1.2.0 خوندم وبا برنامهxeBuild_GUI_2.093 اپدیت کردم وبرد کنسولم jasperهست وبه روش (smc (Glitch جیتگ شده
تشکر دریافت شده:
2,210
اعتبار:
1,184
smc روش قدیم هست (جیتگ) و برد اضافی درون کنسول استفاده نمیشه و ریست گلیچ (rgh) روش جدید هست که با برد مثلا کول رانر انجام میشه.
موقع ساخت فریبوت (همون ناند جدید) چه گزینه ای برای نوع هک کنسول انتخاب کردید؟ (rgh - retail - jtag)
و کنسول شما حافظه داخلی نداره؟ مثلا: (256 یا 512 مگابایت) اگه باشه در قسمت حافظه ها لیست میشه.
دو ناندی رو که خوندید یه بار در جیرانر کامپار کنید ببینید دقیقا مثل هم هستند.
نگفتید طبق کدام آموزش ما انجام دادید که بشه بهتر راهنمایی کرد؟