موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 0
اعتبار:
0
با عرض سلام سوالی داشتم بعد از آپدیت کردن کنسول جیتگ, دیگر هیچ نوع دی وی دی را دستگاه نمی خواند لطفاً راهنمایی نمایید.
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
سلام. اگه کنسول جیتگ هست، باید زمان ساخت فری بوت گزینه (disable FCRT.bin) رو تیک بزنید.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
تشکر دریافت شده:
1
تشکر داده شده: 0
اعتبار:
0
نام: علی دشتی
سلام دوستان عزیز.
یک مشکل واسم پیش اومده که بعد از کلی سرچ کردن همچنان مشکلم حل نشده.
یک ایکس باکس 360 فت دارم که جیتگ کردم. فقط میدونم یک برد روی کنسول اضافه شده.
دستگاه خیلی خوب کار میکرد. تا اینکه دیشب اشتباها پیغام آپدیت رو تایید کردم و شروع کرد به آپدیت کردن. بعد از دانلود و نصب آپدیت، کنسول خاموش شد و بعد از اون هردفعه که روشن میشه چراغ روی دسته و چراغ های دور کلید پاور خاموشه و تصویر لوگوی ایکس باکس نمیاد. کابل HDMI رو عوض کردم مشکل حل نشد. وقتی با دکمه ایجکت دستگاه رو روشن میکنم تصویر XELL بدون مشکل میاد. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 8
اعتبار:
0
با سلام
سوال از مدیر محترم یه xbox360 jtag سوپر اسلیم 4g با برد کرونا تو دستمه که چند ثانیه بعد از وشن شدن چراغ قرمز میده حدس من اینه که از روی داشبرد آپدیت شده ناند شو بیرون کشیدم cpukey هم داره دوباره فری بوت ساختم ریختم روش ولی همچنان مشکل پا بر جاست خلاصه xell رو ریختم که xell رو بالا میاره. یکی دو ورژن دیگه هم فری بوت ریختم بازم مشکل سر جاشه. اضافه کنم ناند اصلی شو ندارم چون خودم jtag نکردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید