موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
روی کامپیوتر بازی انجام نمیدم معمولا و این بازی رو تست نکردم ولی اگه اورجینال باشه که نباید مشکل خاصی باشه
و با همون ADSL که به سیستم متصل هست میتونید ارتباط رو برقرار کنید، فوقش یه پروفایل میگه ایجاد کنید.
ولی اگه ک-ر-ک شده باشه دقیق اطلاع ندارم که به چه صورت و رعایت چه مواردی باید متصل بشید.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 0
اعتبار:
0
2016-04-17, 00:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-17, 00:09 توسط hellwarden.)
سلام . من وقتی میخوام کشتیم رو اپگرید کنم از نقشه حرف میزنه چیکار کنم؟
----- ارسال های مکرر توسط سیستم ادغام شد -----
سلام من نمیتونم کشتیم رو اپگرید کنم در حالی که پول و مواد لازمش رو دارم . از نقشه حرف میزنه این نقشه رو چجوری پیدا کنم
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
سلام
یکسری نقشه های ساخت هستن که معمولا با انجام مراحل جانبی و بررسی منقطه های بازی می تونید بدست بیارید.
اشتباه نکنم در تاپیک نکته ها و لینک هایی در این مورد درج شده.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 0
اعتبار:
0
سلام اقا من مراحل اصلی بازیو تموم کردم میخاستم کشتیمو ابگریت کنم به لول اخر که با مشکل مواجه شدم بعد پیدا کردن سایتتون و اطلاعات لازم جای گنج ها خوش حال شدم اما مشکلم اینه سه تا نقشه اخر که داخل اون لینکم که گذاشته بودین روبروش نوشته FLEET باید چیکار کنم فقط مکان گنجو گفتن مکان نقشه ها گفته نشده مکان نقشه ها کجاست ؟؟؟؟؟؟/ ممنون از سایت خوبتون