2015-09-13, 00:56
(2014-02-23, 20:13)demonsam به نقل ازمنم این مشکلو داشتم ک عکس اسکلت نشون نمیداد ولی بعد از این ک بقیه جاهارو رفتم برگشته بوودم کشتی آپ کنم تو اون منطقه ک دیدم هست و بدون معموریت بم پول داد(2014-02-23, 18:08)Admin به نقل ازالان خواستم یه نکته رو اضافه کنم دیدمکه جواب دادین،ممنون بابت سرعت عمل(2014-02-23, 17:32)demonsam به نقل از سلامسلام. ممنون دوست عزیز.
اول از همه ممنون بخاطر راهنمایی این اچیومنت ها
من دو تا مشکل تو تموم کردن بازی دارم،اگه می شه راهنمایی کنین:
1. کشتی ـم رو نمیتونم دیگه آپدیت کنم و این در حالیه که هم کل نقشه گنج هارو گرفتم و اون موارد مورد نیازشو دارم :|
2. کل ماموریت های جانبی آدم کشی رو رفتم بجز یکی که تو یکی از اون برج های نظامی که فتح کردم مونده...ولیوقتی وارد برج می شم، هیچ جاش اون عکس جمجمه نمیاد که من برم ماموریت روقبول کنم
مشکل از بازیه یا من باس کاریو کنم و هنوز نمیدونم؟!
1- منظورتان این هست که نقشه ها رو بدست آوردید و بعد تمام جعبه های گنج رو پیدا کرده و باز کردید ؟ جلمه دقیق ارور قرمز رنگی که در قسمت آپگرید نوشته شده رو اینجا بنویسید.
2- سوال دوم رو نتونستم به یاد بیارم. اگه بتونید تصویری چیزی درج کنید.
و اینکه سعی کنید تمام مواردی که بر روی نقشه بازی میبینید انجام بدید. ممکنه برخی از ماموریت ها به کار ساده دیگری بستگی داشته باشد و در دسترس قرار نگیرد.
یه چیزی که متوجه شدم اینه که توو پست های بالا یه لینک دادین واسه نقشه گنج ها، 22 تا نقشه هست در حالی که من 19 تا گرفتم. دقیقا همون 3 تایی که جلوشون نوشته Fleet
نمی دونم...یعنی دیگه قابل دسترس نیستن؟ :| کل نقشه رو گشتم چیزی پیدا نکردم... توو کافه ها هم میرم دیگه بم آدرس کشتی پولی هارو می دن
در زابطه با مشکل آپ هم یه کمبود هایی رو می گه که الان فکر می کنم واسه همون 3 تا نقشه است مثه: elite set of cannons
در رابطه با سوال دومم هم مختصات 347 و 140 ـه... یکی از دژ های نظامی... تنها بخشی که نتنستم ماموریت ـش رو برم،این در حالیه که بجز 2 تا ماموریت زیر آبی (ناقص) بقیه مکان ها رو طلایی کردم ولی هر چند باری که می رمعکس اسکلترو توو اینجا نمیاره :|
من بازی هنوز تموم نکردم 35% مراحل اصلی رفتم ولی تقریبا کشتیم 100% اون چیزایی ک با حیوونا دروست میکنی هم 100% فقط میمون قرمز منطقش برام بستست و نهنگ سفید :/