هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
(2015-06-21, 21:31)amirf16 نقل قول به نقل از ->بی نهایت از شما متشکرم
خواهش میکنم

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
پاسخ
سلام خسته نباشید .
نسخه ی داشبورد من 2.0.16537.0 می باشد .
من نمیدونم کنسول من lt3 یا lt2 , آخرین بازی جدید که اجرا شده GTA V می باشد
نسخه ی 2.0.17349 رو از خود ماکروسافت دانلود کردم ... میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد به این نسخه آپدیت کنم؟
یه سوال دیگه آیا میتوان با این نوع کپی خور آنلاین بازی کرد؟
پاسخ
سلام
اگه جیتگ نیست 99% مشکلی نخواهد بود. و در این حالت برای بازی آنلاین هم فعلا مشکلی نیست میتونید استفاده کنید

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

پاسخ
سیستم آپدیت نسخه 17489 برای کنسول Xbox 360 منتشر شد.
لینک دانلود به پست اول اضافه شد.

کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • معین
پاسخ
سلام. چه تغییراتی ایجاد شده عزیز؟
[عکس: 635791986181530459.jpg]
پاسخ
سلام.
یکی از تغییر اصلی افزایش حافظه کلود از 512 مگابایت به 2 گیگابایت هست (به خاطر امکان انتقال و استفاده آسان از ذخیره بازی ها Xbox 360 روی کنسول Xbox One )
امکان ریدم کردن مستقیم کدهای دیجیتالی که در پیام برای شما ارسال شده.
یه سری هم امکانات برای مشاهده قسمت فعالیت های دوستان قرار داده. (احتمالا تا حدود مثل ایکس باکس وان)
حال پس از نصب این آپدیت امکان مشاهده فعالیت دوستانی که روی Xbox One و یا روی ویندوز 10 در حال بازی هستند فراهم شده. (قبلا اطلاعاتی نمایش نمی داد.)
در زمان جستجو و مشاهده اطلاعات بازی ها در فروشگاه ایکس باکس لایو میزان موجودی ارز اکانت شما نمایش داده خواهد شد.

2GB Cloud Storage – Starting today you will now be able to use up to 2GB of Cloud Storage on your Xbox 360.  Use your Cloud Storage to save the game saves you want to bring with you to Xbox One for Xbox One Compatible games.

Accept Terms of Use – You can now connect your Xbox 360 to a network that requires a Terms of Use acceptance (common in hotels, hospitals, and other public venues). After first connecting you will be prompted to test your Xbox Live connection and will then be directed to use Internet Explorer to login to the network. You must have the latest update of Internet Explorer first.

Redeem Codes from messages – When you receive an Xbox Live Marketplace code in a message you will now be able to redeem that code by simply pressing “Redeem Code”.

What else is in this update?

Activity Feed – Like, comment, share your friend’s activities, post new messages, watch game clips, view screenshots, and see what your friends are playing from your Xbox 360. You can access your Activity Feed by navigating to Social on your console.

See What Your Friends Are Doing – You can now see what your friends are playing on Xbox One and Windows 10 from your Xbox 360.

Microsoft Movies & TV and Groove Music – Access your movie and TV collection from Microsoft Movies & TV and your Music in Groove Music.

See your money  – Your Microsoft account balance will now be shown when you are looking at the details of a game or when browsing the marketplace.

• معین
پاسخ
سلام.ادمین آپدیت 17489 امنه ؟ کپی خور نمیپره ؟
من از Jul 2015 عضو انجمن هکدکنسولز هستم. ( ehsan.nikar )
پاسخ
سلام. برای LT3 و LTU2 نباید مشکلی باشه ولی باز دو سه روزی بتونید صبر کنید تا اگه مشکلی بود توی نت پخش و اطلاع رسانی بشه.

• معین
پاسخ
سلام آقا امید عزیز خسته نباشی . داداش میشه درخواست کنم این آپدیت جدید رو تست کنی چون صفحه اول با قرمز نوشتی توجه : ... . آدم میترسه دانلودش کنه  Big Grin
با تشکر . 252
من از Oct 2014 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( mammad73 )
پاسخ
سلام. یکی دو روز دیگه هم صبر کنید اگه مشکلی در روی نت پیدا کردم در پست اول اضافه میکنم.

• mammad73
پاسخ