هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
(2015-10-08, 12:45)amin_us7 نقل قول به نقل از ->با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید که دستگاه JTAG نیست و فریمور درایو کنسول LT3 هست؟

سلام
معمولا جیتگ رو وقتی با دکمه اجکت روشن کنید به جای داشبورد یه صفحه معمولا آبی رنگ (xell) بالا میاد.
بعد نرم افزار هایی مثل xexMenu فقط روی جیتگ اجرا میشه میتونید اینطوری هم تست کنید.

برای LT+3.0 هم میتونید با دیسک بازی تست کنید. روی نسخه های جدید داشبورد اگه بازی جدید بزارید و بدون مشکل اجرا بشه یعنی LT+3.0 نصب هست.

* فروشنده معمولا میگه که کنسول به چه صورت کپی خور شده.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • amin_us7
پاسخ
مرسی از راهنماییتون
پاسخ
من ایکس باکسم با فلش اپدیت میکنم ارور زیرو میده
فلش و فرمت کردم به FAt32
اپدیت و unzip کردم ریختم رو فلش
ریستارت
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)

مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
پاسخ
قبلش با دیسک بازی اقدام به آپدیت بازی کردید؟
کنسول جیتگ هست یا کپی خور عادی؟ (LTU - LT+3)
و اگه اسلیم هست تعویض برد درایو با برد درایو فت نشده؟ اگه کنسول فت هست کدام مدل درایو رو داره؟
توی این صفحه میمونه یا وقتی کنسل میکنید برمیگرده به داشبرد؟

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

پاسخ
(2015-10-08, 15:33)Admin نقل قول به نقل از ->قبلش با دیسک بازی اقدام به آپدیت بازی کردید؟
کنسول جیتگ هست یا کپی خور عادی؟ (LTU - LT+3)
و اگه اسلیم هست تعویض برد درایو با برد درایو فت نشده؟ اگه کنسول فت هست کدام مدل درایو رو داره؟
توی این صفحه میمونه یا وقتی کنسل میکنید برمیگرده به داشبرد؟

کنسول کپی خور عادی هست LT+3
یه بار دستگاه بن شده بود دادم تعمیرکار درستش کرد لنزشم تازه عوض شده اینجا ok میزنم میره تو داشبورد بازی مثل GTA هم بدون مشکل اجرا میشه ولی بازی فیفا 16 میگه اپدیت میخاد
دستگاه هم اسلیم هست
ظاهرا این اخریه که لنزو عوض کرد چیپستش هم مشکل داشته تعویض کرده
پاسخ
نباید مشکلی پیش میومد. چک کنید اگه دیسک دورن درایو نباشه موقع اقدام به آپدیت و این ارور رو بده نسبت به توضیحاتی که دادید،
توصیه میکنم ببرید پیش همون تعمیرکار و بگید آپدیت کنه براتون. اگه برد فت انداخته باشه هربار اذیت خواهید شد.

پاسخ
با سلام
من فایل آپدیت رو دانلود کردم از حالت فشرده خارج کردم و پوشه SystemUpdate$ رو کپی کردم روی فلش با فرمت FAT32 وقتی فلش رو به دستگاه وصل میکنم و دستگاه رو روشن میکنم هیج اتفاقی نمیوفته و همش میخواد وصل شه به xbox live و از اونجا آپ دیت شه
دستگاه جی تگ نیست کپی خور عادی هست و تعویض برد هم نداشته
ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ
سلام
چک کنید دیسک درون درایو نباشه.
اتصال سیمی و بیسیم به اینترنت قطع باشه.
با فلش مموری یا هارد اکسترنال دیگری تست کنید.
داشبورد کنونی نسخه چند هست؟
داشبورد بدون مشکل بالا میاد در حال حاضر؟

• amin_us7
پاسخ
(2015-10-08, 17:29)Admin نقل قول به نقل از ->سلام
چک کنید دیسک درون درایو نباشه.
اتصال سیمی و بیسیم به اینترنت قطع باشه.
با فلش مموری یا هارد اکسترنال دیگری تست کنید.
داشبورد کنونی نسخه چند هست؟
داشبورد بدون مشکل بالا میاد در حال حاضر؟

فکر میکنم داشبورد کنونی نسخه 0 .16537.D 2.0 باشه دقیق نمیدونم از کجا باید دید. و بالا می آد داشبورد
----- ارسال های مکرر توسط سیستم ادغام شد -----
(2015-10-08, 17:45)amin_us7 نقل قول به نقل از ->فکر میکنم داشبورد کنونی نسخه 0 .16537.D 2.0 باشه دقیق نمیدونم از کجا باید دید. و بالا می آد داشبورد

الان هم این error رو میده:

Can't process the update. if the problem persist, go to
status code:4099-4451-0000-0100-8000-4005
پاسخ
الان کنسول شما روی سیستم آپدیت 17489 گیر کرده.
شما باید دقیقا فایل آفلاین همین نسخه رو دانلود و از حالت فشرده خارج کرده و در روت "ریشه" یک فلش مموری دارای فرمت Fat32 کپی و به کنسول متصل کنید.
(در صفحه اول همین تاپیک لینک ها هست با دقت نسخه مورد نظر رو دانلود کنید)

• amin_us7
پاسخ