هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
(2015-09-19, 15:22)mammad73 نقل قول به نقل از ->سلام آقا امید عزیز خسته نباشی . داداش میشه درخواست کنم این آپدیت جدید رو تست کنی چون صفحه اول با قرمز نوشتی توجه : ...  . آدم میترسه دانلودش کنه  Big Grin
با تشکر . 252

سلام. مشکلی گزارش نشده میتونید آپدیت کنید.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • mammad73
پاسخ
سلام
من آپدیت کردم البته از لایو اما مثل اینکه مشکلی پیش اومده اونم اینه که سی دی بازی های جدید رو نمیاره و درایو دستگاه صدا میده البته بازی هایی ک قبلا گرفتم رو میاره حتی همین بازی های جدید قبل آپدیت نصب کردم اما حالا بازی اجرا نمیشه نمیدونم چیکار کنم بازی ای (fifa16 pes16) نمیدونم چرا اینطور شد خواستم به داشبورد قبل برگردم هر کار کردم نشد
کمک کنید ...
پاسخ
سلام
مدل کنسول چی هست و به چه صورت کپی خور شده؟ LT+3.0 یا LTU2 نصب هست؟

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

پاسخ
(2015-10-02, 13:34)Admin نقل قول به نقل از ->سلام
مدل کنسول چی هست و به چه صورت کپی خور شده؟ LT+3.0 یا LTU2 نصب هست؟

llt3 هستش 
چرا من آپدیت رو توی روت فلش هم که میریزم دستگاه آپدیت نمیکنه حتی فلش رو هم میشناسه اما گزینه واسه آپدیت نمیاد
امیدوارم بتونید مشکلمو حل کنید
پاسخ
LT3 باشه نباید به مشکل میخورد. مگر اینکه دیسک های شما مشکل داشته باشن.
نوع درایو کنسولتون رو میدونید چی هست؟
کنسولتون جیتگ نیست؟

پاسخ
(2015-10-02, 21:30)Admin نقل قول به نقل از ->LT3 باشه نباید به مشکل میخورد. مگر اینکه دیسک های شما مشکل داشته باشن.
نوع درایو کنسولتون رو میدونید چی هست؟
کنسولتون جیتگ نیست؟

ببین من جدیدا چندتا بازی خریدم راستش پروفایلمو اشتباهی پاک کردم خواستم به لایو وصل شم پروفایلم برگرده قبل اینکه به لایو وصل شم 3تا بازی رو گذاشتم نصب کردم راحت اجرا میشد اما وقتی به لایو وصل شدم پروفایلمو برگردوندم بعدش خواستم بازی های دیگه رو نصب کنم درایو همش ارور میداد بعد همون بازی های قبلی هم نمیومد اما بازی های خیلی قبل خریدم الان میاد فکر کنم مشکل از بازی ها باشه کنسولم هم ال تی 3 هست مطمعنم نوع درایو رو نمیدونم
حالا میخوام بگم چطوری میشه داشبورد قدیمی نصب کنم؟
پاسخ
داشبورد رو نمیتونید دانگرید کنید!
اگه LT3 نصب باشه از حدود سه چهار سال پیش هر سیستم آپدیتی اومده مشکلی ایجاد نکرده.
مگر اینکه تعویض برد درایو با برد درایو فت و یا این دست موارد غیرحرفه ای روی کنسولتون انجام شده باشه!
بهتره ببرید بیرون یک بررسی بکنن. بازی هایی که اجرا نمیشن رو هم ببرید و در حضور خودتون درخواست کنید که تست و تحویل بدن.

کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • Download off
پاسخ
سلام .من بازی FIFA16 رو خریدم دستگاهمو آپدیت کرد خوده بازی.بازی که مشکل داشت و بالا نیومد . از اون به بعد بازی ها رو خیلی بد بالا میورد یا کلن نمیورد و Open tray یا unreadable disc میزد بعد آپدیت SystemUpdate_17489_USB رو از ماکروسافت دانلود و نصب کردم باز هم همون مشکلات پا برجا موند دستگاهم آرکیده LT+3هست ....مثلن GTA Vرو که همیشه میورد رو بازی میاد بالا تا لودینگ میره بعد دوباره بازی ریست میشه از اول میاد (لوگو راکستار) بعدبازی آلرت میده میگه دستگاه در ارتباط با درایو مشکل داره ......چیکار میشه کرد؟ دوباره باید LTبرام بریزن؟
پاسخ
سلام
اگه یه مدتی هست که کنسول رو استفاده نمیکردید، احتمالا مشکل از لنز درایو هست که باید سرویس بشه.
و نیز ممکنه دیسک بازی نیز بعد از مدتی خراب شده باشه (کیفیت بد رایت و دیسک خام)
فعلا موارد فوق رو بررسی کنید و اطلاع بدید.

پاسخ
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید که دستگاه JTAG نیست و فریمور درایو کنسول LT3 هست؟ و آخرین فایل آپدیت کنسول رو از کدوم قسمت سایت میتونم بگیرم؟
با تشکر از شما
پاسخ