موضوعها: 1
تشکر دریافت شده:
1
تشکر داده شده: 11
اعتبار:
0
خسته نباشید خدمت دوستان
وقتی این فایل $SystemUpdate رو روی روت فلش میریزم و به دستگاه میزنم. وقتی دستگاه رو روشن میکنم اتفاق خاصی نمی افته و میره روی انتخاب پروفایل. میشه بگید مشکل از کجاست؟
من از May 2014 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( وحشت )
موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 0
اعتبار:
0
نام: علیرضا
(2015-06-19, 18:23)Admin به نقل از (2015-06-19, 18:14)angrylove به نقل از ایا super slim همون از واسه من جی تگ نشدش تو بازار نیس مگه؟فروشنده میگه همشون اینجورین
درست متوجه منظورتان نشدم ... ولی سوپر اسلیم هم بردش کرونا هست و بردهایی که در این لینک درج شدن قابل کپی خور کردن هستند. حال برخی با تعویض برد درایو
لینک:
کد:
Lite-On 1175,1532 DG-16D5S
Hitachi 0500,0502 DL10N
(درایو کنسول شما چی هست؟ در حال حاضر کنسول با دیسک کپی بازی رو اجرا کنه؟)
برای بدست آوردن اطلاعات مورد نیاز برای آماده سازی برد LTU برای کنسول مورد نظر نیاز هست که یکبار در ابتدا کنسول جیتگ (RGH) بشه.
منظورم اینه فروشنده گفت الان فقط مدل جی تگ شده میاد بازار مدل کپی خور نرم افزاری نمیاد؟
من از Oct 2013 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( angrylove )
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
نام: علیرضا
من از Oct 2013 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( angrylove )
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
تا جایی که اطلاع دارم هست. فقط ابتدا یکبار جیتگ میکنن تا اطلاعات مورد نیاز رو بدست بیارن و بعد برد LTU نصب میشه و بعد میتونن جیتگ رو حذف کنن. شاید فروشنده شما نداره و یا اطلاع نداره.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
لطفا کمکم کنید من همه کار ها رو کردم آپدیت رو دانلود کردم داخل فلش با فرمت fat32 کپی کردم ولی وقتی به دسگاه میزنم چیزی نمیاد
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
ببخشید یه سوال دیگه داشتم منظورتون از روت فلش چیه؟ شرمنده من زیاد به این کارا وارد نیستم
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
یعنی اول فلش. وقتی که روی درایو مورد نظر در مای کامپیوتر کلیک میکنید اولین فضایی که باز میشه و هنوز داخل هیچ پوشه ای نرفتید، میشه (روت / ریشه) اون درایو.
بعد از خارج کردن از حالت فشرده پوشه $Systemupdate رو به روت فلش کپی کنید.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *