هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
خسته نباشید خدمت دوستان
وقتی این فایل $SystemUpdate رو روی روت فلش میریزم و به دستگاه میزنم. وقتی دستگاه رو روشن میکنم اتفاق خاصی نمی افته و میره روی انتخاب پروفایل. میشه بگید مشکل از کجاست؟
من از May 2014 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( وحشت )
پاسخ
(2015-06-19, 18:23)Admin نقل قول به نقل از ->
(2015-06-19, 18:14)angrylove نقل قول به نقل از ->ایا super slim همون از واسه من جی تگ نشدش تو بازار نیس مگه؟فروشنده میگه همشون اینجورین
درست متوجه منظورتان نشدم ... ولی سوپر اسلیم هم بردش کرونا هست و بردهایی که در این لینک درج شدن قابل کپی خور کردن هستند. حال برخی با تعویض برد درایو
لینک:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
کد:
Lite-On 1175,1532     DG-16D5S
Hitachi 0500,0502     DL10N
(درایو کنسول شما چی هست؟ در حال حاضر کنسول با دیسک کپی بازی رو اجرا کنه؟)

برای بدست آوردن اطلاعات مورد نیاز برای آماده سازی برد LTU برای کنسول مورد نظر نیاز هست که یکبار در ابتدا کنسول جیتگ (RGH) بشه.
منظورم اینه فروشنده گفت الان فقط مدل جی تگ شده میاد بازار مدل کپی خور نرم افزاری نمیاد؟
من از Oct 2013 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( angrylove )
پاسخ
(2015-06-19, 19:42)وحشت نقل قول به نقل از ->خسته نباشید خدمت دوستان
وقتی این فایل $SystemUpdate رو روی روت فلش میریزم و به دستگاه میزنم. وقتی دستگاه رو روشن میکنم اتفاق خاصی نمی افته و میره روی انتخاب پروفایل. میشه بگید مشکل از کجاست؟
معمولا داش لانچ بلاک میکنه. به این صورت که در این پست نوشتم تغییر نام بدید:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)

(2015-06-19, 20:29)angrylove نقل قول به نقل از ->منظورم اینه فروشنده گفت الان فقط مدل جی تگ شده میاد بازار مدل کپی خور نرم افزاری نمیاد؟
درایو کنسول شما چی هست؟
در حال حاضر کنسول با دیسک کپی بازی رو اجرا کنه؟

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • وحشت
پاسخ
(2015-06-19, 20:54)Admin نقل قول به نقل از ->
(2015-06-19, 19:42)وحشت نقل قول به نقل از ->خسته نباشید خدمت دوستان
معمولا داش لانچ بلاک میکنه. به این صورت که در این پست نوشتم تغییر نام بدید:

(2015-06-19, 20:29)angrylove نقل قول به نقل از ->منظورم اینه فروشنده گفت الان فقط مدل جی تگ شده میاد بازار مدل کپی خور نرم افزاری نمیاد؟
درایو کنسول شما چی هست؟
در حال حاضر کنسول با دیسک کپی بازی رو اجرا کنه؟
نمیدونم چیه
بله اجرا میکنه منظورم اینه ایا سوپر اسلیم جی تگ نشده ینی نرم افزاری کپی شده باشه هست ؟اخه فروشنده گف نیست
من از Oct 2013 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( angrylove )
پاسخ
تا جایی که اطلاع دارم هست. فقط ابتدا یکبار جیتگ میکنن تا اطلاعات مورد نیاز رو بدست بیارن و بعد برد LTU نصب میشه و بعد میتونن جیتگ رو حذف کنن. شاید فروشنده شما نداره و یا اطلاع نداره.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

پاسخ
لطفا کمکم کنید من همه کار ها رو کردم آپدیت رو دانلود کردم داخل فلش با فرمت fat32 کپی کردم ولی وقتی به دسگاه میزنم چیزی نمیاد
پاسخ
با فلش مموری دیگر و از پورت دیگر کنسول نیز تست کنید.

پوشه رو به این صورت تغییر نام داده و تست کردید؟
کد:
$$ystemupdate

پاسخ
ببخشید یه سوال دیگه داشتم منظورتون از روت فلش چیه؟ شرمنده من زیاد به این کارا وارد نیستم
پاسخ
یعنی اول فلش. وقتی که روی درایو مورد نظر در مای کامپیوتر کلیک میکنید اولین فضایی که باز میشه و هنوز داخل هیچ پوشه ای نرفتید، میشه (روت / ریشه) اون درایو.
بعد از خارج کردن از حالت فشرده پوشه $Systemupdate رو به روت فلش کپی کنید.

پاسخ
بی نهایت از شما متشکرم
پاسخ