موضوعها: 11
تشکر دریافت شده:
28
تشکر داده شده: 193
اعتبار:
7
نام: جمال
سلام ادمین عزیز
من تایپیک مربوط به مشکل در اپدیت کردن دشبرد ایکس باکسو پیدا نکردم
من کنسول جیتگ رو با کمک خودت دشبرد رو اپدیک کردم به 16747 الان برا استفاده از این ورجن فقط استفاده از سیستم اپدیت کافیه؟
از بین روزهای سخت و انسانهای سخت این انسانهای سخت هستند که باقی می مانند
موضوعها: 1
تشکر دریافت شده:
7
تشکر داده شده: 1
اعتبار:
0
نام: kiumarse
(2013-11-24, 20:39)Admin به نقل از (2013-11-24, 17:50)kiu به نقل از سلام خدمت دوستان
با عرض معذرت من یه سوال پرسیدم متاسفانه کسی جواب نداد و من هم سردرگم موندم.
دوستان و اساتید عزیز
من یه دستگاه اسلیم 250 گیگ خریدم دادم به یه تعمیرکار واسم جی تگش کرد یه مدت همه بازی ها رو میخوند تا اینکه بازی tomb raider رو اجرا نکرد بردمش واسه همون تعمیر کار گفت برنامه ایی که روش ریختم رو دستکاری کردی بعد 50 هزار گرفت یه فری استایل ریخت رو دستگاه و گفت حالا میتونی بازی ها رو روی هارد بریزی بعدش یه مدت دستگاه بی مشکل کار میکرد تا یهو کلا از کار افتاد و بازی هایی که رو هارد بود پاک شد و فقط یکیش که بازی shift هستش موند و الان فقط و فقط همون بازی اجرا میشه و هیچ دیسکی رو نمیخونه و error میده .
لطفا راهنمایی کنین اگه خودم با فایل هایی که توی سایت هستش اپدیت کنم مشکل حل میشه؟
چه قسمت هایی رو آپدیت کنم؟
اگه اپدیت کنم دستگاه خراب نمیشه؟
جی تگش از بین نمیره؟
تورو خدا راهنمایی کنین
کسی از دوستان میتونه شماره تلفن بده مزاحمش بشم؟
واقعا موندم
سلام دوست عزیز
قبلا که در انجمن ما سوال نکرده بودید چون مطلب بی پاسخ نمیزاریم بمونه یکم پیش هم یه 15 دقیقه بود زدم سرور رو تغییر بدم بدلیل قطعی های زیاد ، که
زمان پاسخ به شما DNS ها تغییر کرد و سایت از دسترسم خارج شد و مجبور شدم برم سایت رو رو سرور جدید تنظیم کنم که به شب نخوره.
در مورد جیتگ اولا اصلا نباید فایل اورجینال بزنید رو چون هم ممکنه کنسول ایراد پیدا کنه و هم اینکه دیگه جیتگش میپره !
برای آپدیت جیتگ باید یک کپی از ناند کنسول خود تهیه کنید و بهتره از کسی که جیتگ کرده یک کپی بگیرید و با اون + CPU KEY کنسولتون فایل آپدیت مناسب جیتگ شما درست بشه.
بازی ها از روی هارد که خود به خود پاک نمیشه !!! یا باید هارد بسوزه و یا جیتگ بپره که بعضیاشو نشون نده !
الان شما بازی بدون استفاده از دیسک میتونی روی کنسول اجرا کنی ؟
نرم افزار XEX Menu روی کنسول اجرا میشه یا ارور میده ؟
دوست عزیز سلام
قبل از هرچیز ببخشید من دیر به این قسمت سر زدم و یک بار دیگه سوالم رو مطرح کردم که عذرخواهی میکنم
و از اینکه جواب سوال من رو دادین ممنون
در مورد xex menu بله درست کار میکنه اما حقیقتا من نمیدونم چطور ازش استفاده کنم این رو هم بگم خودسرانه یه داشلانچ جدید زدم روی فلش و به کنسول وصل کردم اما متاسفانه کنسول رو که خاموش وروشن میکنم همون داش لنچ کنسول رو میاره و خبری از داش لنچ جدید نیست.
اواتار هم از وقتی که اون داش رو اجرا کردم نشون نمیده و عکس بازی رو هم نمیاره.
واقعا موندم با کنسول چکار کنم .
شهرستان هم هستم نمیدونم اگه ببرم تهران درست درستش میکنن؟
واسه خودم درست نمیشه؟
اصلا میشه جیتگ رو برداشت و ال تی 3 کرد؟
واقعا جیتگ به درد بخوره؟
من از Aug 2013 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( kiu )
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
• Admin
موضوعها: 14
تشکر دریافت شده:
111
تشکر داده شده: 39
اعتبار:
2
سوال شما در قسمت آپدیت داشبورد جیتک پاسخ میدم.........
game over( javcity )
موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 0
اعتبار:
0
2014-06-17, 15:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-17, 15:07 توسط WarWolf.)
مرسی از تاپیکتون. من الان lt3 ام و روی داشبورد 2.0.16747 هستم... اگه جدیده رو بزنم کپی خورم نمیپره یا مشکل دیگه ای پیش نمیاد؟