(2015-10-31, 19:18)ام.Admin به نقل از معمولا من خودم وقتی بازی میریزم روی کنسول، ابتدا خاموش کرده و حدود 2 دقیقه برقش رو قطع میکنم و بعد اقدام به اجرا می کنم.سلام.من سه بار خاموش و روشن کردم ولی فایده ای نداشت.بازی رو به صورت عادی مثل بقیه ی بازی ها نشون میده.3 بار هم پاک و دوباره نصب کردم اما نشد.خیر آنتی ویروس هیچ آسیبی به فایل ها نرسونده.
چون زمانی اطلاعات زیادی روی هارد داشته باشید بازدهی اون پایین میاد و زمانی که از زکس منو به داشبرد میرید دارای لود سنگینی هست که موجب درست لانچ نشدن بازی ممکنه بشه و یا حتی خرابی فایل. (البته در هارد های پر حجم دارای دیتای زیاد و فقط در زمانی که بازی نصب کنید و به داشبورد برگردید)
بازی رو به صورت عادی در داشبورد کنسول نمایش میده؟ خاموش/روشن و مجدد تست کردید؟ نشد قبلی رو پاک کنید و دوباره مثل روش بالا کپی کنید.
تمام فایل های بازی رو به صورتی که نرم افزار آماده کرده در پوشه 0000000000000000 کپی میکنید؟ (آنتی ویروس نیز نباید هیچ ذره ای از دیتای بازی رو دست کاری یا حذف کنه.)
----- ارسال های مکرر توسط سیستم ادغام شد -----
(2015-10-31, 19:25)رamirdj به نقل از سلام.من سه بار خاموش و روشن کردم ولی فایده ای نداشت.بازی رو به صورت عادی مثل بقیه ی بازی ها نشون میده.3 بار هم پاک و دوباره نصب کردم اما نشد.خیر آنتی ویروس هیچ آسیبی به فایل ها نرسونده.
راستی یک بار که پاک و نصب کردم کنسول رو خاموش و روشن کردم اما بازم نشد.