موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 0
اعتبار:
0
nxe که اجرا میکنم (یه صفه سیا میاد که پایینش نوشته بزنید که خارج بشه). میشه بیشتر توضیح بدین نحوه پچ کردنو. لینکی که گذاشتین خوندم ولی بازم متوجه نشدم نحوه کارو. ممنون فراوان
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
الان از جایی دیگه بازی PES2016 رو ریختم رو فلش فرقش این بود که همه فایلهاش با پسوند .CPK تو پوشه PES2016 بود ریختم رو هارد کنسولم الان اجرا کرد ولی اون که از دوستم گرفتم بازی تو پوشه 61***** بود و نوع فایلها هم به اینصورت بود Data0000 میشه بگین چه فرقی دارن لطفا؟
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
احتمالا اولی به صورت god بوده و دومی دیتا
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
سلام آقای ادمین متشکرم از سایت خوبتون
من سال هاست این مشکل رو دارم که هروقت میخوام ایکس باکس جیتگ شده ام رو با فایل های اپدیت از سه روش سی دی و یو اس بی و لایو اپدیت کنم نمیشه.
در روش اپدیت از ایکس باکس لایو که تا آخراش میره بعد یه ارور میده و در دو روش دیگه هم وقتی که پیغام اپدیت میاد و yes رو میزنم که کادری با رنگ سبز پر میشه و بعد ارور میده. ایکس باکس من با اینکه جیتگ هستش از بازی های سال 2014 به بعد رو با پیغام اپدیت میاره بالا و هیچ کدوم رو به علت داشبورد پایین نمیاره ( به غیر از gta v)
الان من حدود سه ساله نمیتونم از کنسولم لذت کامل رو ببرم....
لطفا کمکم کنید.
.
. باتشکر از سایت خوبتون،???
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
سلام
طبق تمامی توضیحات درج شده امتحان کردید؟
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
موضوعها: 14
تشکر دریافت شده:
111
تشکر داده شده: 39
اعتبار:
2
اول فایل های کش دستگاه رو پاک کنید .بعد از طریق دش لنچ گزینه noupdateدر قسمتbehavior رو غیر فعال کنید بعد با استفاده از یکی برنامه های آپدیت داشبورد دستگاه جیتگ که امیید جان گفتن تو سایت گفتن آپدیت کنین و حال شو ببرین
game over( javcity )