هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات و مشکلات مربوط به کاربران مبتدی
(2016-04-22, 22:16)hamid9047 نقل قول به نقل از ->سلام من یه کار بر مبتدی هستم دستگاهم بازی های کپی رو اجرا میکنه ولی همش از بازی بیرون میاد میخواستم آپدیت کنم ارور میده  چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون

سلام
آیا دیسک های بازی شما به روش برنرمکس رایت شدن؟
کنسول جیتگ شده هست یا ساده؟
بازی رو نصب می کنید یا بدون نصب این مشکل رو داره یا در هر دوحالت؟

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
پاسخ
سلام دوستان عزیز من تازه یه ایکس باکس ارکید خریدم چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید از کجا بدونم ابدیت کنسول من lt3 هست یا نه وبعد اینکه چجوری میشه فهمید درایو چی هست لایتون یا چیز دیگه و سوم بعضی از بازیهارو که میدارم سی دی نو هست میزنه ابدیت و یا کلین و رستارت خلاصه سرور میده بازیو بالا نمیاره ممنون میشم پاسخگو باشین همچنین تشکر از سایت تخصصی و خوبتون بسیار عالی ممنون
پاسخ
سلام
با تست اجرا شدن بازی های جدید.
با باز کردن کنسول و یا از این طریق:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
ممکنه از فریمور باشه ممکنه از دیسک بازی باشه.
خواهش میکنم

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • 936137
پاسخ
سلام ممنون از شما بابت جواب سریع و کامل و باز هم یه سوال من یه تعداد سی دی از دوستان گرفتم که یه سریاش سالمه سالمه ولی دستگاه نمیاره امکان داره بخاطر قدیمی بودن نیاد ویا بعضی دیگه ارور انرکوگنایز unrecognizable میده بعضی هارو ارور ابدیت میده چطور میشه این بازیهارو اجرا کرد ممنون از پاسختون دوست عزیز
پاسخ
بهترین کار اینه که مطمئن بشید کنسول به آخرین نسخه فریمور و داشبورد آپدیت شده باشه و بعد تست کنید هر کدام از بازی ها اجرا نشه باید بزارید کنار.
ممکنه ایراد داشته باشن و یا برای پچ قدیمی (LT+2.0) باشن که اجرا نخواهند شد.

• 936137
پاسخ
ممنون اخرین ابدیت همینه که تو پستها گذاشتین همونو بزنم فریمور و داشبرد اپدیت میشن خیلی خیلی ممنون
پاسخ
برای آپدیت داشبورد:
اگه کنسول کپی خور عادی باشه:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)

اگه کنسول جیتگ باشه:

برای آپدیت فریمور:
اگه کنسول از سری فت دارای درایو لاین آن باشه:

• 936137
پاسخ
ممنون داداش گلم بابت راهنمایی ولی داشبرد کنسول من همین جدیدس و سی دی های جدیدو میاره بازم لازمه کنسول باز کنم مراحل انجام بدم یا نیازی نیست دستگاه اکی
پاسخ
(2016-04-29, 21:26)936137 نقل قول به نقل از ->ممنون داداش گلم بابت راهنمایی ولی داشبرد کنسول من همین جدیدس و سی دی های جدیدو میاره بازم لازمه کنسول باز کنم مراحل انجام بدم یا نیازی نیست دستگاه اکی

اگه داشبورد کنسول هم اکنون 17502 هست و درایوتون از بازی های چندید مثلا (G.T.A_V) رو بدون مشکل اجرا میکنه... مشکل از دیسک های شما هست!

پاسخ
سلام كنسول 360 سوپر اسليم 500 گيگ تهيه كردم . ولي متاسفانه به اينترنت نصب نميشه و هيچ آپديتي نميگيره با فلش هم نميتونم آپديتش كنم ارور ميده كينكت هم براش تهيه كردم ولي نصب نميشه آپديت ميخواد لطفا منو راهنمايي كنيد ممنون
پاسخ