موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 3
اعتبار:
0
سلام دوستان عزیز من تازه یه ایکس باکس ارکید خریدم چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید از کجا بدونم ابدیت کنسول من lt3 هست یا نه وبعد اینکه چجوری میشه فهمید درایو چی هست لایتون یا چیز دیگه و سوم بعضی از بازیهارو که میدارم سی دی نو هست میزنه ابدیت و یا کلین و رستارت خلاصه سرور میده بازیو بالا نمیاره ممنون میشم پاسخگو باشین همچنین تشکر از سایت تخصصی و خوبتون بسیار عالی ممنون
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
سلام ممنون از شما بابت جواب سریع و کامل و باز هم یه سوال من یه تعداد سی دی از دوستان گرفتم که یه سریاش سالمه سالمه ولی دستگاه نمیاره امکان داره بخاطر قدیمی بودن نیاد ویا بعضی دیگه ارور انرکوگنایز unrecognizable میده بعضی هارو ارور ابدیت میده چطور میشه این بازیهارو اجرا کرد ممنون از پاسختون دوست عزیز
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
بهترین کار اینه که مطمئن بشید کنسول به آخرین نسخه فریمور و داشبورد آپدیت شده باشه و بعد تست کنید هر کدام از بازی ها اجرا نشه باید بزارید کنار.
ممکنه ایراد داشته باشن و یا برای پچ قدیمی (LT+2.0) باشن که اجرا نخواهند شد.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
• 936137
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
ممنون اخرین ابدیت همینه که تو پستها گذاشتین همونو بزنم فریمور و داشبرد اپدیت میشن خیلی خیلی ممنون
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
ممنون داداش گلم بابت راهنمایی ولی داشبرد کنسول من همین جدیدس و سی دی های جدیدو میاره بازم لازمه کنسول باز کنم مراحل انجام بدم یا نیازی نیست دستگاه اکی
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 2
اعتبار:
0
سلام كنسول 360 سوپر اسليم 500 گيگ تهيه كردم . ولي متاسفانه به اينترنت نصب نميشه و هيچ آپديتي نميگيره با فلش هم نميتونم آپديتش كنم ارور ميده كينكت هم براش تهيه كردم ولي نصب نميشه آپديت ميخواد لطفا منو راهنمايي كنيد ممنون