هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات و مشکلات مربوط به کاربران مبتدی
(2016-02-08, 21:16)aminbully نقل قول به نقل از ->سلام خدمت تمامی دوستان
من xbox 360 elite دارم جدیدا یه مشکلی براش پیش اومده
اونم که هیچ بازی رو نمیخونه به جز فیفا 14 و هر سی دی ای رو که میذارم بعد چند ثانیه همون open tray رو مینویسه.
یه سریا گفتن مشکل از آپدیت هستش چون 2سالی میشه که آپدیت نکردم ولی بازیـهای قدیمی مثل fifa world cup 2010 , pes 2010 و اینا رو هم نمیخونه
یه سری ام گفتن مشکل از لنزه ، پس چطوری فیفا 14 رو میخونه؟؟ حتی از سی دی پاک کننده لنز هم استفاده کردم ولی فرقی نکرد.
تمام بازی هایی ام که تست کردم pal , free , ntsc بودن
ممنون میشم کمکم کنید

سلام
مشکل 100% از لنز هست. برای این هم از سی دی پاک کن نمیشه استفاده کرد و بهتر بود اصلا استفاده نمیکردید ممکنه خرجتون رو بیشتر کنه و تعویض نیاز بشه.
ببرید پیش یک تعمیرکار خوب و بگید سرویس کنه لنز درایو رو. برخی بازی ها هم که اجرا میشن یا کیفیت دیسک خامشون بهتر هست و یا بهتر رایت شدن!
موفق باشید

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • aminbully
پاسخ
(2016-02-08, 22:46)Admin نقل قول به نقل از ->سلام
مشکل 100% از لنز هست. برای این هم از سی دی پاک کن نمیشه استفاده کرد و بهتر بود اصلا استفاده نمیکردید ممکنه خرجتون رو بیشتر کنه و تعویض نیاز بشه.
ببرید پیش یک تعمیرکار خوب و بگید سرویس کنه لنز درایو رو. برخی بازی ها هم که اجرا میشن یا کیفیت دیسک خامشون بهتر هست و یا بهتر رایت شدن!
موفق باشید

خیلی ممنون از پاسخ گوییتون
ولی آخه رفتم نشون دادم گفتن تعویض لنز از 75 تا 350 تومن هستش اگه اینجوری باشه که اصلا صرف نمیکنه.
راه دیگه ای جز تعویض لنز نیست؟
پاسخ
(2016-02-09, 00:26)aminbully نقل قول به نقل از ->خیلی ممنون از پاسخ گوییتون
ولی آخه رفتم نشون دادم گفتن تعویض لنز از 75 تا 350  تومن هستش اگه اینجوری باشه که اصلا صرف نمیکنه.
راه دیگه ای جز تعویض لنز نیست؟

خواهش میکنم
350 ؟ مگه می خواهید کنسول بخرید که این قیمت رو دادن؟ اصلا قیمت این باشه هم بهتره تهیه نشه!
حدود 40 - 50 بود حدودا - کنسول هم که حالا فت هست! بهتره جای معتبر نشون بدید! کدوم شهر هستید؟

تعمیر کار حرفه ای باشه میتونه به خوبی مال خودش رو اوکی کنه. اگه روش خرابی ایجاد نکرده باشید!

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

• aminbully
پاسخ
(2016-02-09, 00:31)Admin نقل قول به نقل از ->خواهش میکنم
350 ؟ مگه می خواهید کنسول بخرید که این قیمت رو دادن؟ اصلا قیمت این باشه هم بهتره تهیه نشه!
حدود 40 - 50 بود حدودا - کنسول هم که حالا فت هست! بهتره جای معتبر نشون بدید! کدوم شهر هستید؟

تعمیر کار حرفه ای باشه میتونه به خوبی مال خودش رو اوکی کنه. اگه روش خرابی ایجاد نکرده باشید!

تهران زندگی می کنم بردم پاساژ محله خودمون (گیشا) بدون اینکه دستگاه رو ببینن این قیمت رو دادن و گفت مثلا 75 تومنی 10و15 روز برات کار می کنه.
شما اگر تعمیرکار خوب تو تهران سراغ دارید با این قیمتی که گفتید،آدرس بدید من برم
پاسخ
(2016-02-09, 00:35)aminbully نقل قول به نقل از ->تهران زندگی می کنم بردم پاساژ محله خودمون (گیشا) بدون اینکه دستگاه رو ببینن این قیمت رو دادن و گفت مثلا 75 تومنی 10و15 روز برات کار می کنه.
شما اگر تعمیرکار خوب تو تهران سراغ دارید با این قیمتی که گفتید،آدرس بدید من برم

گفتم شاید شهرستان باشید این قیمت رو دادن! نه بنده کسی رو پیشنهاد نمیدم! چون برخی افراد شرافت و انسانیت رو کنار گذاشتن و برای خودشون ارزش نمیدن!!!
فردا صبح یک پیغام خصوصی برای من ارسال کنید و یاداوری کنید تا اگه بتونم از یکی از دوستان در مورد قیمت سوال کنم ببینم جریان از چه قرار است!
(درایوتون احتمال زیاد باید Lite-On باشه. اطلاع دارید خودتون چی هست؟)

• aminbully
پاسخ
سلام به دوستان گل
من هر چی از جیتگ یاد گرفتم به خاطر شما بوده 193
واقعا دستتون درد نکنه
من با ایکس باکسم انلاین بازی میکنم هیچ مشکلی هم نداشتم
امروز وسط gta online از لایو دیسکانکت شدم Big Grin
بعدش دوباره که کانکت زدم ارور داد که داشبورد ایراد داره
ایکس باکس ریست شد بعد ایکس باکس بالا اومد اواتار ها سفید بود
منم خواستم ایکس باکسو دستی اپدیت کنم
اموزشو خوندم و انجام دادم
ولی با هر دکمه ای روشن میکنم صفحه ابیه میاد 168
بکاپ ناندو دارم
cpu key هم همینطور
کلا مشخصات ایکس باکسو یاداشت کردم 259
اینو اضافه کنم که تو بازی از مود منو استفاده میکنم
ممکنه به خاطر اون باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید 144
پاسخ
سلام
طبق این آموزش با "دقت" انجام بدید ایشالا رفع میشه:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)

پاسخ
(2016-02-20, 23:45)Admin نقل قول به نقل از ->سلام
طبق این آموزش با "دقت" انجام بدید ایشالا رفع میشه:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)

ممنون
فدایی داری 254
پاسخ
خواهش میکنم

پاسخ
سلام من یه کار بر مبتدی هستم دستگاهم بازی های کپی رو اجرا میکنه ولی همش از بازی بیرون میاد میخواستم آپدیت کنم ارور میده  چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون
پاسخ