2015-12-23, 15:39
Metal Gear Solid V : The Phantom Pain
Assassin's Creed Rouge
Assassin's Creed Rouge
من از Dec 2014 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( Unknown )
سوالات و مشکلات مربوط به کاربران مبتدی
|
2015-12-23, 15:39
Metal Gear Solid V : The Phantom Pain
Assassin's Creed Rouge
METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN کد: Hdd\Content\0000000000000000\4B4E085E Assassin's Creed® Rogue کد: Hdd\Content\0000000000000000\555308CE برای درک بهتر مسیرها نیز میتونید این تاپیک رو مشاهده کنید: مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
2015-12-23, 21:16
سلام ممنون از پاسخگویی
یه سوال دیگه داشتم و اونم اینه که من چند theme دانلود کردم خواستم ببینم چجوری میشه این تم هارو رو کنسول ریخت و استفاده کرد ؟ و اینکه آیا میتونیم خودمون تم بسازیم ؟
2015-12-23, 22:52
سلام
متاسفانه تم به این شکل استفاده نکردم تا به حال و اطلاع دقیقی ندارم و بهتره مراقب باشید از جای مطمئن دانلود کنید مشکلی ایجاد نکنه. در مورد استفاده نیز اصولا در مسیر مشخص خودش مثل بازی های ارکید و ... کپی کرده و از داشبرد فعال خواهید کرد. ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
سلام من ایکس باکسم جیتگه
بعد از انبن کردن ایکس باکس بالا نمیاد ![]() با دکمه پاور روشن میکنم صفحه سیاه میمونه حتی یه بار 20 دقیقه وایسادم تا بالا بیاد ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد ![]() با دکمه اجکت روشن میکنم صفحه ابیه بالا میاد خواستم بپرسم راه حلی هست که درست بشه ![]()
2016-01-19, 18:34
سلام
اگه بکاپ ناند رو دارید یکبار بدون تغییرات مجدد فری بوت بسازید و ببینید در حالت قبلی بدون مشکل بالا میاد؟ شاید مراحل صحیح انجام ندادید. ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
2016-01-19, 21:38
من خودم تم ایکس باکس رو عوض کردم بدون هیچ نرمافزار و سیستمی فقط با وصل کردن گوشی به ایکس باکس
2016-01-21, 12:48
(2016-01-19, 18:34)Admin سلام مرسی از راهنماییتون ولی یه مشکل دیگ هم دارم من بعد اینکه ایکس باکسم درست شد برنامه xex.menu اجرا نمیشه ارور can´t launch xexmeυu میده قبلا کار میکرد ممنون میشم کمکم کنین=)) ![]()
2016-01-21, 13:02
سلام
شاید موقع ساخت فری بوت retail رو انتخاب کردید و ناند اورجینال درست کردید؟ وقتی با اجکت روشن میکنید صفحه xell بالا میاد؟ ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
سلام خدمت تمامی دوستان
من xbox 360 elite دارم جدیدا یه مشکلی براش پیش اومده اونم که هیچ بازی رو نمیخونه به جز فیفا 14 و هر سی دی ای رو که میذارم بعد چند ثانیه همون open tray رو مینویسه. یه سریا گفتن مشکل از آپدیت هستش چون 2سالی میشه که آپدیت نکردم ولی بازیـهای قدیمی مثل fifa world cup 2010 , pes 2010 و اینا رو هم نمیخونه یه سری ام گفتن مشکل از لنزه ، پس چطوری فیفا 14 رو میخونه؟؟ حتی از سی دی پاک کننده لنز هم استفاده کردم ولی فرقی نکرد. تمام بازی هایی ام که تست کردم pal , free , ntsc بودن ممنون میشم کمکم کنید |
|