هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در اپدیت کنسول جیتگ
اگه نمیشه باید روی یه ویندوز XP 32bit انجام بدین. زیاد کار نداره اگه قبول کنن میتونید روی سیستم دوست یا همسایه انجام بدید.
تصاویر برای من باز نشدن.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
پاسخ
(2014-09-16, 14:41)Admin نقل قول به نقل از ->اگه نمیشه باید روی یه ویندوز XP 32bit انجام بدین. زیاد کار نداره اگه قبول کنن میتونید روی سیستم دوست یا همسایه انجام بدید.
تصاویر برای من باز نشدن.
داداش من خودم سی دی ویندوز XP رو دارم 32 بیت
بعد اگه من این ویندوز رو نصب کردم ، چه دستوری رو تو CMD باید بزنم تا این ناند قبلیم پاک بشه و ناند جدید ریخته شه ...
پاسخ
داداش میشه بگی اصن الان چه مشکلی واسه کنسولم بوجود اومده
Image Retail اصن چه تاثیری رو ایکس باکس میزاره که چراغش قرمز میشه
پاسخ
(2014-09-16, 17:31)AmirSlash032 نقل قول به نقل از ->داداش میشه بگی اصن الان چه مشکلی واسه کنسولم بوجود اومده
Image Retail اصن چه تاثیری رو ایکس باکس میزاره که چراغش قرمز میشه
فکر نکنم مشکلی براش پیش اومده باشه. فقط کدهایی که الان روش ریختی ... اورجینال هستن.
و وجود چیپ اضافی درون کنسول رو نمیتونه سازگاری کنه. که نرمال هست.
(البته دستکاریش نکن و سعی نکن اصلا روشنش کنی!)

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

پاسخ
(2014-09-16, 15:39)AmirSlash032 نقل قول به نقل از ->چه دستوری رو تو CMD باید بزنم تا این ناند قبلیم پاک بشه و ناند جدید ریخته شه ...
دستورهای خواندن و نوشتن ناند ایکس باکس 360 با nandpro : کلیک کنید

پاسخ
ممنون داداش
من دیشب یک فایل به اسم DIPortIO.dll رو دانلود کردم و کپی کردم داخل پوشه Nandpro .
بعد حالا نرم افزار اجرا میشه ...
حالا نصب اون Port95nt اجباریه برای شناختن کابل
----- ارسال های مکرر توسط سیستم ادغام شد -----
در ضمن خیلی ممنون بابت راهنمایی هات امید جون 193
عاشق آواتار جدیدتم Heart
پاسخ
نه اگه اجرا شه و بتونه ناند رو بخونه نیاز نیست. چندین راه کار برای 64 بیت ها ارائه دادند روی نت که باید دونه دونه تست شن. ولی هر کدوم روی سیستم شما کار کرد همون رو استفاده کنید.
البته فراموش نکنید که قبلش بررسی کنید فایل ها ویروسی نباشن یه موقع.
با اون دستورهایی که لینکش رو بالا قرار دادم تست کنید ببینید میشناسه ناند رو ... اگه نشناخت باید تا میتونید سیم ها رو کوتاه کنید. زیر 15 سانت.
خواهش میکنم.

کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • AmirSlash032
پاسخ
(2014-09-17, 00:24)Admin نقل قول به نقل از ->نه اگه اجرا شه و بتونه ناند رو بخونه نیاز نیست. چندین راه کار برای 64 بیت ها ارائه دادند روی نت که باید دونه دونه تست شن. ولی هر کدوم روی سیستم شما کار کرد همون رو استفاده کنید.
البته فراموش نکنید که قبلش بررسی کنید فایل ها ویروسی نباشن یه موقع.
با اون دستورهایی که لینکش رو بالا قرار دادم تست کنید ببینید میشناسه ناند رو ... اگه نشناخت باید تا میتونید سیم ها رو کوتاه کنید. زیر 15 سانت.
خواهش میکنم

خیلی ممنون
همون ناند ریدر رو که گفتم دو هفته پیش
اون موقع نتونستم بگیرم ، همین پریروز سفارش دادم ..
تا فردا یا حد اکثر پس فردا میرسه دستم
بعد یارو گفت با جی رانر همخوانی کامل داره
حالا داداش بگو این راه واسه ریختن ناند درسته :
موقعی که همه اتصالات رو به مادربرد انجام دادم و سوکت رو به ناند ریدر زدم کابل USB رو به PC میزنم، نرم افزار جی رانر رو باز می کنم و تو قسمت Load Source ناند اورجینالم رو انتخاب می کنم و Open رو میزنم
حالا از قسمت بالا گزینه Write Nand رو میزنم تا ناندم رو بنویسه
این راه درسته ، یا باید ناندی که الان رو کنسوله پاک شه و بعد این مراحل رو انجام بدم
پاسخ
(2014-09-17, 02:39)AmirSlash032 نقل قول به نقل از ->بعد یارو گفت با جی رانر همخوانی کامل داره
موقعی که همه اتصالات رو به مادربرد انجام دادم و سوکت رو به ناند ریدر زدم کابل USB رو به PC میزنم، نرم افزار جی رانر رو باز می کنم و تو قسمت Load Source ناند اورجینالم رو انتخاب می کنم و Open رو میزنم
این راه درسته ، یا باید ناندی که الان رو کنسوله پاک شه و بعد این مراحل رو انجام بدم
بله دیگه همه USB ها رو با جی رانر میشه استفاده کرد.
بله به همان صورت بزن. شما یه فری بوت برای آخرین نسخه طبق آموزش ها بساز و در ناند کنسول بنویس.
نیاز نیست ناند قبلی حذف شه. مگر در مواردی که ارور بده یا کنسول کار نکنه.

کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • AmirSlash032
پاسخ
(2014-09-17, 02:54)Admin نقل قول به نقل از ->
(2014-09-17, 02:39)AmirSlash032 نقل قول به نقل از ->بعد یارو گفت با جی رانر همخوانی کامل داره
بله دیگه همه USB ها رو با جی رانر میشه استفاده کرد.
بله به همان صورت بزن. شما یه فری بوت برای آخرین نسخه طبق آموزش ها بساز و در ناند کنسول بنویس.
نیاز نیست ناند قبلی حذف شه. مگر در مواردی که ارور بده یا کنسول کار نکنه.
سلام داداش
من این برد رسید دستم و ایکس باکسو درست کردم Big Grin
یعنی به معنای واقعی کلمه دمت گرم ، نوکرتم داداش امید 183
فقط این دوستمون هنوز درگیر LPT هست
منم یه سایت پیدا کردم آموزششو گذاشته بود، بهش لینک دادم :
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)

این الان همه کارها رو انجام داده فقط میگه ویندوز XP 64 بیت نصب کنه یا 32 بیت ؟؟؟؟
بازم میگم نوکرتم، پا بوستم 144
اگه تو الان نبودی فکر میکردم ایکس باکسم از دستم رفت 193
پاسخ