سلام
میخواستم ببینم از usbوایرلس های tp linkمیتونم بجای xbox wireless adapterاستفاده کنم؟
مدل ایکس باکسم ارکد
میخواستم ببینم از usbوایرلس های tp linkمیتونم بجای xbox wireless adapterاستفاده کنم؟
مدل ایکس باکسم ارکد
نرم افزار های مورد نیاز پس از جیتگ کردن
|
سلام
میخواستم ببینم از usbوایرلس های tp linkمیتونم بجای xbox wireless adapterاستفاده کنم؟ مدل ایکس باکسم ارکد
2017-12-31, 22:28
(2017-12-31, 14:52)MONTOLIVO به نقل از سلام سلام خیر اصولا چون مثل PC نیست و نمیتونید درایورش رو روی کنسول نصب کنید، لذا شناسایی نمیشه. ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
بعد میشه از هدست ایکس باکس برای شنیدن صدا بازی(غیر از لایو)استفاده کرد
2018-01-01, 20:31
(2018-01-01, 14:40)MONTOLIVO به نقل از بعد میشه از هدست ایکس باکس برای شنیدن صدا بازی(غیر از لایو)استفاده کرد معمولا خیر، فقط برخی بازی های دستوری با هدست هستن ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
سلام خسته نباشید به شما ادمین گرامی
امروز داخل اینترنت خوندم میشه از بازی ها ps1و ps2وغیره استفاده کرد ایا نرمفزار خاصی داره؟ اگه نرمفزار ها رو استفاده کنم برای کنسولم مشکل پیش میاد؟
2018-01-11, 21:46
سلام ممنون
احتمالا امولاتور برای بازی های PS1 داشته باشه و سعی کنید از سایت های معتبر دانلود کنید تا کنسول رو دچار مشکل نکنه ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
2018-01-11, 22:25
2018-01-11, 22:27
نه فعلا امولاتور استفاده نمیکنم
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
2018-01-20, 22:10
سلام خسته نباشید
ببخشید من کنسول ام رو امروز جیتگ کردم اما درایورش سوخته و نمیتونم دی وی دی بازی رو نصب کنم و از بازی هایی که قبلا تو هاردش بود از آموزش هایی که سرچ کردم با برنامه iso2god بازی ها رو از طریق فلش مریزم تو هارد ایکس باکس ولی هنگام اجرا ارور کلین دیسک میده درصورتی که اصلا درایور کار نمیکنه ممنونم (2018-01-20, 22:10)ramin_pilot به نقل از سلام خسته نباشید سلام احتمالا دیتا ایراد داره (لزوما این ارور برای درایو نیست) برای تست در صورت امکان یک مورد از بازی هایی که ارور میده رو از اینترنت دانلود کرده و تبدیل و منتقل کنید روی کنید. و یا از طریق یک دیسک بازی سالم ایمیج گرفته و تست کنید. * همچنین طبق این آموزش بررسی کنید ایمیج سالم و به روز باشه: مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
|
|