موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 1
اعتبار:
0
سلام
یک راهنمایی میخواستم من یک ایکس باکس 360 ورژن 2.0.559.0 دارم قبلا خیلی خوب کار میکرد ولی جدیدا فقط بعضی سی دی هارو میخونه و یهو میاد بیرون و ارور میده
اپیدتشم میکنم البته نه با روش شما از خود ایکس باکس اپدیت میکنم الان وضعیتش دیگه خیلی بد شده و تا روشن میکنم ارور میده و اون سیدی هارو هم بعد از چند بار از برق کشیدن و خاموش روشن کردن میخونه و داغ میکنه و صدای خیلی بدی میده
میتونید راهنمایی کنید لطفا?
و اگه با این روش اپدیت کنم درست میشه?
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
2020-11-24, 18:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2020-11-25, 00:39 توسط aytayweb.)
سلام وقت بخیر
من بازی fifa 21 رو از شرکت گردو خریدم
و میخواستم که ازش کپی بگیرم یدونش بدم برادر زادم که مهمون اومدن
برای همین منظور من اول با برنامه ایمج برن یدونه ایمج گرفتم از دیسک
بعد که خواستم با ایمج برن روی دی وی رایت کنم به مشکل خوردم چون فایل dvd که حجمش در حد چند کیلو باید هست رو انگار کد بندی کرده شرکت تا نشه ازش کپی گرفت در این مورد میتونین راهنمایی کنین؟
چیز جدیدی که متوجه شدم اینه که وقتی از بازیای ایکس باکس شرکت عصر بازی یا گردو ایمج میگیری همراه فایل ایمج یه فایل با پسوندmds
ایجاد میشه
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
سلام من تمامی مراحل را انجام دادم داشبورد ایکس باکسم جدید شد فولدرSystemUpdate$داخل فلش ریختم اما هیچی نیامد که دکمهyesرابزنم و شخصیت هام لباس ندارند ممنون میشم جواب بدید
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
سلام
لطفا با کلیدواژه های مرتبط در انجمن جستجو کنید و تک تک اون پست ها را بررسی کنید، قبلا در چند پست روش هایی قرار داده شده.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 5
اعتبار:
0
سلام
من تمام مراحل رو رفتم روی کنسول هم بدون مشکل نصب شد بدون مشکل ولی الان کینکت رو وصل میکنم بازن میگه آپدیت کن دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا اگه مقدوره یه راهنمایی کنید
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
سلام
زمانی که کینکت متصل هست همون فایل آپدیت داشبورد، (طبق نسخه نصب شده روی کنسول) رو اجرا کنید اصولا باید درست شه.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 0
اعتبار:
0
2021-08-03, 20:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2021-08-03, 20:33 توسط Aliazizi.)
سلام
من این ورژن رو روی ایکس باکس بروز رسانی کردم ولی متاسفانه کینکت از کار افتاد و پیغام آپدیت کردن میده
لطفا کمکم کنید درستش کنم