هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
سلام من هرچی فایل آپدیت جدید رو با فلش وصل میکنم تو مرحله اکسترکت این ارور میده
42FE-4451-1601-0300-C800-0036
لطفا راهنمایی کنید
پاسخ
سلام. در حال حاضر کنسول شما روی سیستم آپدیت 17489 گیر کرده.
شما باید دقیقا فایل آفلاین همین نسخه رو دانلود و از حالت فشرده خارج کرده و در روت "ریشه" یک فلش مموری دارای فرمت Fat32 کپی و به کنسول متصل کنید.
(در صفحه اول همین تاپیک لینک ها هست با دقت نسخه مورد نظر رو دانلود کنید)

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
پاسخ
نسخه فعلی دستگاه من 17150 هست و من نسخه 17489 رو هم دانلود کردم و ریختم رو فلش ولی باز همین ارور داد اون لینکی که تو صفحه اول گذاشتین مگه نسخه افلاین نیست ؟؟؟؟؟؟ لطفا یه توضیح کلی بدین
پاسخ
اگه کنسول جیتگ نباشه. و به صورت عادی کپی خور و lt3 یا ltu نصب شده باشه نباید مشکلی داشته باشید.
اگه دیسک بازی روی کنسول هست 100% خارج کنید و درایو خالی باشه.
از یک فلش مموری که پروفایل یا ذخیره بازی ها روش نباشه استفاده کنید.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

پاسخ
از کجا میتونم بفهمم کنسول جیتگ هست یا نه ؟؟؟ دیسک بازی توش نیست و فلش رو هم قبل از اینکه بخوام فایل دانلود و استخراج شده رو روش بریزم فرمت کردم
----- ارسال های مکرر توسط سیستم ادغام شد -----
اوه اوه دستگاه جیتگ هست حالا چجوری میتونم ؟آپدیت کنم ؟؟؟؟
پاسخ
(2015-11-11, 02:15)chiako69 نقل قول به نقل از ->اوه اوه دستگاه جیتگ هست حالا چجوری میتونم ؟آپدیت کنم ؟؟؟؟

از طریق این آموزش:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)

پاسخ
سلام داداش دستگاه خودمو به ایکس باکس لایو وصل کردم تمام اواتارم پرید واکتر بازهارو اجرا نمکنه لطفا کمک کنید بگید چیکار کنم ایدیت جدید رو از پست بالا گرفتم با فلش مموری زدم اما هیچ اتفاقی نمی افته
پاسخ
سلام.
کنسول جیتگ بود؟ یا کپی خور عادی؟ (LT+3 یا LTU) ؟
ورژن کنونی داشبرد چند هست الان؟

پاسخ
امسال خریدم xbob360500gکپی خور بوده تازه خریدم سردر نمیارم لطفا راهنمایی کنیدایدی020325590387 نسخه 17489
پاسخ
اگه کنسول جیتگ باشه معمولا زمانی که کنسول خاموش هست و با زدن دکمه اجکت اقدام به روشن کردن کنید به جای داشبورد عادی کنسول یه صفحه مشکی یا آبی به نام xell بالا میاد.
برای باقی توضیحات نیز لطفا تمام صفحات تاپیک رو کامل مطالعه نمایید درج شده.

پاسخ