هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
(2015-11-06, 22:20)Farbod37 نقل قول به نقل از ->با سلام و تشکر بابت آپدیت ها.
من الان ورژن داشبرد ایکس باکسم 16547 هست و برای بازی کردن فیفا 16 میگه باید آپدیتش کنی. خودم تا حالا کنسولو آپدیت نکردم. الان بخوام آپدیت کنم فقط ورژن 17489 رو بگیرم یا اینکه باید همه آپدیت ها از 16547 تا 17489 رو بگیرم و نصب کنم؟ دستگاهم lt3 هست. با نصب آپدیت حل میشه مشکل؟
ممنون از شما.

سلام
بله اگه کنسول جیتگ نباشه و اسلیم تعویض برد با برد درایو کنسول فت نباشه میتونید بدون مشکل اپدیت کنید.
نیاز نیست به ترتیب نصب شوند، آخرین نسخه را می توانید مستقیم نصب کنید.
خواهش میکنم

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • Farbod37
پاسخ
(2015-11-06, 22:32)Admin نقل قول به نقل از ->سلام
بله اگه کنسول جیتگ نباشه و اسلیم تعویض برد با برد درایو کنسول فت نباشه میتونید بدون مشکل اپدیت کنید.
نیاز نیست به ترتیب نصب شوند، آخرین نسخه را می توانید مستقیم نصب کنید.
خواهش میکنم

ممنون از شما 
کنسول آرکید فت مدل 2009 هست و بازی ها رو از روی دی وی دی اجرا میکنه.(یعنی lt3؟) مشکلی پیش نمیاد؟
پاسخ
جیتگ هم میتونه از روی دیسک بازی رو اجرا کنه! (ولی اگه جیتگ باشه، زمانی که کنسول خاموش هست و با دکمه اجکت اقدام به روشن کردن کنسول کنید به جای داشبورد صفحه زل بالا میاد.)
بله اگه LT+3.0 باشه مشکلی پیش نمیاد.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

• Farbod37
پاسخ
(2015-11-06, 18:27)me88 نقل قول به نقل از ->سلام من ایکس باکس360 کپی خور دارم وقتی فیفا2016 رو گذاشتم تو دستگاه زد آپدیت بشه منم اوکی کردم بعدش گیر کرد الان هر چی روشن میکنم دستگاهو باز همون آپدیت میاد سریع کنسل میشه ارور میده.چی کار باید بکنم؟
سلام
کنسول شما جیتگ هست؟
(2015-11-07, 00:59)me88 نقل قول به نقل از ->نه نیست کپی خور عادیه.الان تا روشن میکنم میره رو اپدیت بعد سریع ارور میده که دیسکو عوض کنید.چی کار باید کرد؟؟؟
----- ارسال های مکرر توسط سیستم ادغام شد -----
فایل اپدیت فلشو با سی دی رو هم با فلش وصل کردم هم با سی دی بازم همون ارورو میده
4099-43c5-0f00-c000-0034

الان کنسول شما روی سیستم آپدیت 17349 گیر کرده.
شما باید دقیقا فایل آفلاین همین نسخه رو دانلود و از حالت فشرده خارج کرده و در root "ریشه" یک فلش مموری دارای فرمت Fat32 کپی و به کنسول متصل کنید.
(در صفحه اول همین تاپیک لینک ها هست با دقت نسخه مورد نظر رو دانلود کنید)

پاسخ
(2015-11-07, 00:20)Admin نقل قول به نقل از ->جیتگ هم میتونه از روی دیسک بازی رو اجرا کنه! (ولی اگه جیتگ باشه، زمانی که کنسول خاموش هست و با دکمه اجکت اقدام به روشن کردن کنسول کنید به جای داشبورد صفحه زل بالا میاد.)
بله اگه LT+3.0 باشه مشکلی پیش نمیاد.

خیلی خیلی ممنون!
پاسخ
خواهش می کنم

• Farbod37
پاسخ
یه سوال دیگه تفاوت بین LTU و LT3 چیه و اینکه LTU هم میشه با این روش آپدیت کرد؟
ممنون.
پاسخ
LTU فقط برای اسلیم های دارای درایو جدید هست. LT3 برای اسلیم های درایو قدیمی و کنسول های فت.
توضیحات بیشتر در این لینک:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)

بله میتونید انجام بدید. البته اگه کنسول جیتگ نباشه!

• Farbod37
پاسخ
(2015-11-07, 14:05)Admin نقل قول به نقل از ->LTU فقط برای اسلیم های دارای درایو جدید هست. LT3 برای اسلیم های درایو قدیمی و کنسول های فت.
توضیحات بیشتر در این لینک:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)

بله میتونید انجام بدید. البته اگه کنسول جیتگ نباشه!
سپاس فراوان
پاسخ
خواهش میکنم

• Farbod37
پاسخ