هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
ادمین کمک
آقا من با flash 360 بکاپ گرفتم آوردم زدم به xeBuild_GUI و cpu code رو هم وارد کردم خودش نوع مادربرد و نوع جیتگ رو مشخص کرد و منم فقط تیک Disable FCRT.bin رو زدم قسمت پایین برنامه گزینه ها همش سبز تیک خورده بود فقط cpu key قرمز بود که اونم بعد وارد کردن سبز شد و گزینه graned hacked image رو زدم و پس از ساخته شدن فایل به فلش زدم و سپس به دستگاه تزریق کردم بعد خاموش و روشن کردن مستقیم رفت به Free Style و نرفت به منوی اصلی xbox تو فری استایل آواتارها لباس نداشت گفتم بزار با فایل اصلی 17150 آپدیت کنم که آپدیت شد و لباس ها در فری استایل اومد الان اصلا به داشبورد اصلی دستگاه نمیره و با زدن کلید home یا همون لگو ایکس باکس در کنترل که مینویسه goto home اونو هم میزنم بازم میره free style ro لود میکنه چیکار کنم داشبورد بیاد آیا مشکلی در اپدیت داشتم لطفا کامل راهنمایی فرمایید تا به داشبورد اصلی برم
من از Aug 2014 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( roxan_65 )
پاسخ
طوری که من متوجه شدم، یعنی فری بوت برای نسخه 17150 ساختید و روی کنسول بدون مشکل نوشتید و الان تنها مشکل این هست که فری استال رو اتوماتیک لود میکنه؟
مشکلی نداره حتما فری استایل رو در داش لانچ ست کرده بودید که اتوماتیک اجرا کنه.
درون هارد کنسول باید فایل lunch.ini رو ویرایش کنید و فری استایل رو از حالت پیشفرض خارج کنید.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
پاسخ
بله همین طوری هست پیشفرض فری استایل لود میشه چطوری فایل ini رو ویرایش کنم لظفا کامل راهنمایی کنید
----- ارسال های مکرر توسط سیستم ادغام شد -----
بله همین طوری هست پیشفرض فری استایل لود میشه چطوری فایل ini رو ویرایش کنم لظفا کامل راهنمایی کنید
پاسخ
یا باید شبکه کنید و از طریق ftp فایل رو از ریشه هارد دانلود و ویرایش کرده و دوباره آپلود کنید.
و همینطور چک کنید فری استایل هم احتمالا قسمتی جهت کپی فایل داشته باشه در اینصورت از اونم میتونید استفاده کنید.

کنسول هارد داره؟ اگه داره هارد داره برق کنسول رو بکشید و هارد رو جدا کنید و مجدد تست کنید ببینید درست میشه؟

موقع ساخت فری بوت در سمت راست تنظیمات، ساخت همراه با داش لانچ رو انتخاب نکردید؟

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

پاسخ
موقع روشن کردن کنسول تا بالا اومدنش معمولا وقتی یکی از دکمه هایی براش تعریف شده رو فشار داده و نگهدارید میره به داشبرد.
معمولا دکمه X یا B یا Y هست.

پاسخ
1- کنسول هاردش لپ تاپی هست امکان در آوردنش وجود نداره
2- در خود فری استایل به فایل منیجر دسترسی دارم کدوم فایل و در کدوم مسیر و چگونه ویرایش کنم
3- در سمت راست کدوم گزینه رو باید غیر فعال یا فعال میکردم تا فری استایلو نصب نکنه؟
پاسخ
1- نه منظورم این بود که با همون قاب خودش از کنسول جدا کنید. از طرف پایین کنسول به راحتی قابل جدا سازی است.

2- بله همین کافی است. معمولا در ریشه hdd قرار میگیره با نام launch.ini البته چک کنید ممکنه داخل پوشه هم باشه. مثلا پوشه داش لانچ و...

[spoiler]برای ویرایش می تونید به روی یک فلش مموری کپی کنید و بعد با نوت پد ویرایش و ذخیره کنید و مجدد کپی کنید به جای خودش.
(البته حذفش کنید هم باید مشکل برطرف شه ولی قبلش بهتره یه کپی ازش بگیرید.) [/spoiler]

بعد اینکه پیدا کردید چک کنید با این نمونه قسمتی فرق داره؟ کارکتر ; نیز مهم است!
کد:
; example entry
; Default = Hdd:\FreeStyle\default.xex
[Paths]
BUT_A =
BUT_B =
BUT_X =
BUT_Y =
Start =
Back  =
LBump =
RThumb=
LThumb=
; Default is what loads when you hold no buttons
; leave this blank if you want NXE as default
Default =

3- گزینه include dash launch معمولا سمت راست اول هست. و فایل فری استایل رو شاید قبلا خودتون روی هارد کپی کرده بودید.

پاسخ
(2014-12-13, 19:14)Admin نقل قول به نقل از ->
(2014-12-13, 17:32)Unknown نقل قول به نقل از ->آقا سلام من بعد اومدن بازی های جدید فهمیدم که باید کنسولمو آپدیت کنم اول به اینترنت وصل شدم برا آپدیت که وسطای دانلود ارور میده بعدشم خواستم با فلش آپدیت کنم بعد که برای شناسایی فایل اول باید configure کنم دیگه ؟ وقتی configure میکنم میبینم کل حجم فلش اشغال شده و جایی برای ریختن آپدیت نداره چیکار کنم ؟
سلام
اگه کنسول غیرجیتگ هست میتونید مستقیم و یا با همین فایل آپدیت کنید.
جهت آپدیت، فایل رو بعد از دانلود از حالت فشرده خارج کنید و در ریشه یک فلش مموری دارای فرمت Fat32 کپی کنید و به کنسول بزنید. کانفیگ کردن فلش برای این مورد نیاز نمی باشد.
سلام آقا اصلا کلا قاطی کردم واقعا نمیدونم کنسولم jtag هست یا lt3

راهی داره که بشه فهمید بعدش من طبق تحقیقی که خودم انجام یه روش دیگه به اسم ltu وجود داره و جی تگ هم خودش 2 تا هک داره ( RGH و Jtag )

میشه توضیح بدید
من از Dec 2014 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( Unknown )
پاسخ
سلام
در لینک مقابل درج شد: راهنمایی در مورد انواع کنسول Xbox 360

پاسخ
(2014-12-23, 19:09)Admin نقل قول به نقل از ->سلام
در لینک مقابل درج شد: راهنمایی در مورد انواع کنسول Xbox 360
ممنون دوست عزیز از توضیحاتتون با توجه به توضیحاتی که دادید فکر کنم ایکس باکسم RGH شده هست چون دو سه بار به جای اینکه وارد داشبرد بشه وارد محیط Xell شده بود قبلا

پس میشه بی زحمت لینک آموزش آپدیت کردن کنسول RGH شده رو بذارید ؟

راستی یه سوال دیگه ایکس باکس ها با هک LTU میتونن وارد محیط Xell بشن ؟
من از Dec 2014 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( Unknown )
پاسخ