سلام با نرم افزار filezilla میشه اینکارو انجم داد ولی من بعد یکبار کانتک شدن دیگه نمیتونم وصل بشم...ممنون میشم شمام امتحان کنید
----- ارسال های مکرر توسط سیستم ادغام شد -----
----- ارسال های مکرر توسط سیستم ادغام شد -----
- دستگاه XBox360 خود را روشن کنید و برنامه XexMenu را اجرا کنید. این برنامه بطور پیش فرض یک سرور FTP در خود دارد که با اجرای برنامه بطور خودکار آغاز به کار میکند.
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
- با زدن کلید RB روی کنترلر به قسمت Configuration بروید و عددی را که در جلوی IP Address نوشته یادداشت کنید.
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
- برنامه Filezilla Client را اجرا کنید و از منوی File گزینه Site Manager را انتخاب کنید.
- روی دکمه New Site کلیک کنید و به گزینه جدیدی که اضافه شده، یک اسم بدهید، مثلا من اسم آن را XBox 360 JTAG گذاشتم.
- آدرس IP را که در مرحله دوم یادداشت کرده بودید در فیلد Host وارد کنید و در هردو فیلد User و Password کلمه xbox (با حروف کوچک) را تایپ کنید.
- به قسمت Transfer Settings بروید و Transfer mode را روی Active بگذارید.
- دکمه Ok را بزنید تا به صفحه اصلی Filezilla برگردید، حالا اگر فلش کوچکی را که در کنار آیکون Connection Manager است بزنید، یک گزینه جدید با نام XBox 360 JTAG میبینید. آن را بزنید.
- الان صفحه شما به این شکل باید باشد، اگر به جای نوشته های سبز، رنگ نوشته هایتان قرمز بود و پیغام خطا گرفتید، یک جایی را اشتباه کرده اید و دوباره مراحل را از بالا چک کنید.
- حالا در قسمت سمت چپ (کامپیوتر) به جایی بروید که در برنامه ISO2GOD (قدم ۱٫۵) به عنوان Output Location انتخاب کرده بودید. در قسمت سمت راست (XBox360) هم به Hdd1 و سپس Content و سپس ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ بروید.
- روی دایرکتوریی که برنامه ISO2GOD برای شما درست کرده است (در اینجا ۴۱۵۶۰۸۸۳ ولی هر بازیی کد خودش را دارد) دکمه راست ماوس را بزنید و گزینه Upload را انتخاب کنید.
- برنامه شروع به کپی محتویات بازی بر روی هارد دستگاه XBox360 شما میکند.
- بعد از تمام شدن کپی از برنامه XexMenu خارج شوید و به دشبورد بروید، حالا باید بازی خود را در آنجا ببینید.
من از Feb 2015 عضو انجمن هکدکنسولز هستم. ( slmn_prk )