موضوعها: 2
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 2
اعتبار:
0
سلام دوستان . من ایکس باکس 360 دارم . لنز آنو تعویض کردم و برای تنظیمش چند بار اجبارا سی دی بازی توی درایور(( سی دی رام )) آن گذاشتم و در آوردم . که یک مرتبه چراغ سبز دستگاه پشت سرم چشمک زد و درآیور دستگاه از کار افتاد . در درآیور باز و بسته نمیشه و کلا از کار افتاده ... حتی کابل درآیور دستگاه جدا کردم و کلا درآیور درآوردم اما باز آن چشمک زدن چراغ سبز هست . امکانش هست بنده راهنمایی کنید دلیل این مشکل از کجاس و چگونه رفعش کنم.
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
سلام
چشمک زدن سبز کنسول Xbox360 به خاطر عدم شناسایی شدن درایو هست شامل پاک شدن فلش درایو یا سوختن برد درایو یا مشکل در باز یا بسته شدن درب درایو.
چک کنید شستی مربوط به شناسایی باز یا بسته بودن درب درایو رو خراب نکرده باشید.
و اگر اتصالی ایجاد کرده باشید یا زمان روشن بودن کابل های درایو رو جدا یا متصل کرده باشید احتمال پاک شدن فریمور درایو هم وجود داره که در این صورت اگه بکاپ از فایل های درایو نداشته باشید باید کنسول جیتگ شه و اطلاعات مورد نیاز رو بدست بیارید
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
• eiliya
موضوعها: 2
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 2
اعتبار:
0
2017-09-13, 22:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-09-14, 07:30 توسط Admin.)
با عرض سلام
ممنون از اینکه وقت برای بنده گذاشتید و جواب اینجانب رو دادید
خواهشی از جناب عالی دارم آیا شما قبول زحمت میکنید این کنسول بنده را احیا کنید و یا آدرس یک تعمیر کار مجرب را به بنده بدهید .
قبلا از همکاری شما بینهایت سپاس گذارم.
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
2017-09-14, 07:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-09-14, 07:34 توسط Admin.)
درود
خواهش میکنم
(لطفا مدل کنسول و شهر سکونت خودتون رو از طریق پیام خصوصی ارسال کنید)
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *