(2015-08-26, 11:27)hossein.z به نقل از سلامسلام
من فری استایلو نصب کردم و ایکس باکس به اینترنت وصله
تو تنطیمات هم اون تیکه دانلود کاور رو زدم
ولی کاور بازی دانلود نمیکنه
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
خودم استفاده نمیکنم ولی چند مورد قبلا در انجمن نوشته بودیم سرچ کنید شاید با اونا مشکل برطرف بشه.
(2015-08-30, 01:04)Shahram-K به نقل از سلام جناب ادمین محترمسلام
کنسول اسلیم 4 گیگ خودم را ( که یک هارد 250 گیگ اینترنال هم به آن اضافه کرده ام ) مطابق آموزشها و راهنمائی های شما از داشبورد 17150 به داشبورد 17349 آپدیت کردم و آپدیت مربوط به کینکت و آواتارها را هم بخوبی انجام دادم و در حالت استاندارد همه چیز بخوبی کار میکرد
بعد مطابق آموزش این تاپیک ، داش لانچ 3.15 و فری استایل 3.0.775 را هم نصب کردم و تنظیمات را هم درست کردم که هربار کنسول را روشن میکنم ، بطور اتوماتیک ، با فری استایل بالا می آید.
اما متاسفانه در فری استایل اصلا بازیهای من را تشخیص نداده و نشان نمیدهد ( میگوید No Game ) حال آنکه بیش از 10 گیم روی هارد 250 گیگ نصب شده است که دو تای آنها GOD شده و مابقی هنوز NXE هستند ولی هیچکدام در فری استایل ظاهر نمیشوند. همه اینها در حالی است در فری استایل وقتی دکمه Xbox روی کنترلر را میزنم و در منوی باز شده ، My Games را انتخاب میکنم ، به حالت داشبورد استاندارد ایکس باکس میرود و لیست ده گیم نصب شده را مثل همیشه می آورد و همه بازیها ها هم اعم از GOD شده یا NXE بخوبی اجرا میشوند
بنظرتان مشکل چیست و اشتباهم در کجاست ؟ آیا تنظیم خاصی باید انجام دهم تا فری استایل بتواند گیمهای نصب شده را بشناسد و نمایش دهد ؟
ممنون میشوم اگر راهنمائی بفرمائید.
خودم فری استایل استفاده نمیکنم. شاید با نسخه جدید داشبرد مشکل داره.
همچنین نوع بازی ها و قدرت اسکن و Game paths رو در تنظیمات بررسی کنید.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *