موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
1
تشکر داده شده: 4
اعتبار:
-2
سلام.ببخشید من بازی call of duty ghosts رو گرفتم و هردو دیسکش رو رو هارد کپی کردم( ایکس باکسم سیدی نمیخونه )
و همون طور که میدونید باید دیسک دو رو نصب کرد.
اگه ممکنه راهنمایی کنید تا نصبش کنم.
ممنون
دو کس رنج و سختی بیفایده کشیدند:یکی انکه اموخت و نکرد و دیگر انکه اندوخت و نخورد
علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
تشکر دریافت شده:
1
اعتبار:
-2
لطفا جواب بدید
دو کس رنج و سختی بیفایده کشیدند:یکی انکه اموخت و نکرد و دیگر انکه اندوخت و نخورد
تشکر دریافت شده:
1
اعتبار:
-2
خب مشکل همین جاست وقتی برای نصب بازی اقدام میکنم میگه که جایی رو برای نصب انتخاب نکردی و دو تا گزینه ی کنسل و انتخاب محل چیزی نداره.انتخاب محل رو هم که میزنم چیزی نمیاره که اونجا بزنم نصب کنه.
ممنون
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
2016-03-14, 00:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-03-14, 00:13 توسط Admin.)
در اون روشی که من گفتم، اولی که دیسک دیتا رو از روی دیسک نصب میکنید روی هارد کنسول و نمیتونه مشکلی باشه مگر دیسکتون سالم نباشه!
و روش دوم هم اگه تست شده باشه باز نباید مشکلی داشته باشید.
به صورت عادی هم بازی های جدید رو دقیقا تست نکردم ولی اگه دیتای موجود در ایمیج شما کامل و سالم باشه باز فکر نمیکنم مشکلی باشه.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
تشکر دریافت شده:
1
اعتبار:
-2
سلام.ممنون که جواب دادید.ایکس باکس من سیدی خور نیست.بنا براین دو دیسک رو روی لبتاب میزارم و ایزو میگیرم.بعد به فرمت جیتگ تبدیل میکنم میریزم درون فلش ( من از روی فلش هر دو دیسک رو اجرا میکنم)بعدش اقدام به نصب میکنم که نمیشه.بازی هم مشکلی نداره چون دادم به دوستم اونم خیلی راحت نصب کرد.
ممنون
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
نصب از روی دیسک با نصب و تبدیل برای جیتگ برای برخی بازی ها ممکنه جواب نده و نیز بهتره ایمیج رو نیز قبل از تبدیل توسط ABGX کاملا پچ کنید.
و برای نصب نیز حتما از "هارد کنسول" استفاده کنید فکر نمیکنم با فلش و یا روی فلش و هارد اکسترنال جواب بده.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *