2017-06-22, 12:16
خیلی ممنون
در مورد صداش چی؟ این که با hdmi صدا نداره ولی با av مشکلی نیست؟
اینم میتونه از تنظیمات باشه؟
در مورد صداش چی؟ این که با hdmi صدا نداره ولی با av مشکلی نیست؟
اینم میتونه از تنظیمات باشه؟
بالا نیامدن ایکس باکس اسلیم جی تگ
|
2017-06-22, 12:16
خیلی ممنون
در مورد صداش چی؟ این که با hdmi صدا نداره ولی با av مشکلی نیست؟ اینم میتونه از تنظیمات باشه؟
2017-06-22, 12:36
(2017-06-22, 12:16)ahmadagha به نقل از خیلی ممنون خواهش میکنم بله در برخی مورد صدا میتونه از تنظیمات و یا خود کابل و یا پورت نر یا ماده HDMI نیز باشه ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
2017-07-11, 00:57
سلام. ببخشید مجددا مزاحم میشم.
متأسفانه من هنوز با این xbox مشکل دارم. بردش ترینیتی هست مشکل هم این بود که دستگاه جیتگ شده بوده و مشکلی نداشته. اما متاسفانه بعد از یه مدت با hdmi خروجی تصویر نویز دار بوده و تصویر هم نمیداد. من فقط دستگاهو بازش کردم تا ببینم پایه های hdmi مشکلی داره یا نه. فقط اونو نگاه کردم و دیدم مشکلی نداره. حالا کلا تصویر نمیده وقتی سئوالمو اینجا گفتم آقا امید گفتن ممکنه مشکل از کابلای جی تگ باشه. وقتی پشت مادربرد رو نگاه کردم دیدم یکی از کابلا متأسفانه با متالیزش کنده شده. تو اینترنت که گشتم این عکسو دیدم که جای اتصال کابل کنده شده با جایی که قبلا بود تفاوت داره. بازم وصلش کردم به جایی که تو این عکس نشون داده و بازم متاسفانه حل نشد. البته بگم چراغ کول رانر هم روشن نمیشه اصلا مدل برد : squirt 360 1.2 black عکس مدل برد: مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
عکس مسیری که پیدا کردمو قسمتی که قبلا وصل بوده و مشکلش فقط نویز تصویر و نداشتن صدای hdmi بوده: مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
2017-07-16, 13:42
(2017-07-11, 00:57)ahmadagha به نقل از سلام. ببخشید مجددا مزاحم میشم. سلام. نمیتونید راهنماییم کنید؟ ممنون
2017-07-16, 23:01
سلام. بهتره بدید یک تعمیرکار بررسی کنه
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
2019-03-25, 15:37
دستگاه ایکس باکس من لامپ آداپتورش زرده درون کنسول یک لامپ قرمز روشن است روشن نمی شود راه حل چیست لطفا
2019-03-31, 17:13
(2019-03-25, 15:37)Fghj به نقل از دستگاه ایکس باکس من لامپ آداپتورش زرده درون کنسول یک لامپ قرمز روشن است روشن نمی شود راه حل چیست لطفا بیشتر توضیح بدید، کنسول عادی هست یا جیتگ شده؟ به کمک دسته و یا دکمه اجکت نیز تلاش به روشن کردن کرده اید؟ ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
سلام
جسارتا اگه ايكس باكس ال تي يو 3 باشه و روشن بشه ولي تصوير روي تي وي نداشته باشيم مشكلش چيه؟ ممنونم
2020-02-17, 22:14
(2020-02-17, 15:46)m.sabaghi به نقل از سلام سلام در صورت امکان ابتدا بر روی TV فول اچ دی دیگری و با کابل HDMI امتحان کنید. ولی در کل مشکل میتونه از TV یا تنظیمات تصویر کنسول یا کابل و نیز مشکل سخت افزاری باشه. ! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
|
|