هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
با سلام
لطفا جدیدترین مدل ایکس باکس 360 رو به من بگید و قیمتش چقد هست؟
با تشکر از شما
پاسخ
سلام. جدیدترین Xbox 360 مدل سوپر اسلیم هست. که البته ظاهرا کیفیت خوبی ندارن. قیمت متاسفانه اطلاع ندارم ولی نزدیک به قیمت کنسول Xbox One هست.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • amin_us7
پاسخ
(2015-11-18, 15:34)Admin نقل قول به نقل از ->سلام. جدیدترین Xbox 360 مدل سوپر اسلیم هست. که البته ظاهرا کیفیت خوبی ندارن. قیمت متاسفانه اطلاع ندارم ولی نزدیک به قیمت کنسول Xbox One هست.

ممنون
در حال حاضر شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید برای ایکس باکس 360؟
پاسخ
از کنسول های اسلیم اگه مورد دست دوم خیلی تمیز باشه به نظرم بهتر هست. نبود نیز چاره نیست مجبوری همون سوپر اسلیم رو بردارید

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • amin_us7
پاسخ
سلام.ببخشید کنسول من جیتگ هست.اخرین اپدیت رو رو usb میزارم کهfat32 هم هست وقتی وارد کنسول میکنم و روشن میکنم.هی علامتی مبنی بر اپدیت نمیاد. یعنیgtag ها نمیتونن با usb اپدیت شن؟ترو خدا بگید.روشی اسون تر نیست؟
پاسخ
(2015-11-19, 14:25)reza128 نقل قول به نقل از ->سلام.ببخشید کنسول من جیتگ هست.اخرین اپدیت رو رو usb میزارم کهfat32 هم هست وقتی وارد کنسول میکنم و روشن میکنم.هی علامتی مبنی بر اپدیت نمیاد. یعنیgtag ها نمیتونن با usb اپدیت شن؟ترو خدا بگید.روشی اسون تر نیست؟

سلام.
برای جیتگ ها که نوشتم نباید مستقیم اقدام به اپدیت کنید. ابتدا از طریق آموزش زیر با دقت کرنل کنسول رو ارتقاء میدید:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
و بعد برای لباس و آیتم آواتار ها از فایل اورجینال این تاپیک می تونید استفاده کنید.

پاسخ
من فقط 16 سال دارم. چیز زیادی هم از اون مطلب متوجه نمیشم . چیکار کنم؟ چون بیرونی ها بین30 تا 45 تومن برا اپدیت میگیرن
پاسخ
اگه احساس می کنید نمیتونید انجام بدید بهتره خودتون انجام ندید و بدید بیرون آپدیت کنن چون کنسول رو خراب کنید زیان خیلی بیشتر هست.
بگردید احتمالا با هزینه کمتر نیز انجام بدن.

پاسخ
سلام و خسته نباشی خدمت شما من در هنگام اپدیت با ارور مواجه شدم لطفا راهنمایی کنید؟ status code 43c5_4451_0000_0100_d000_0032 360
پاسخ
سلام.
از طریق دیسک بازی اقدام به آپدیت کردید؟ یا آنلاین؟ یا آفلاین به کمک فلش مموری؟
کنسول کپی خور ساده هست (LTU یا LT+3) ؟ یا جیتگ؟
فت یا اسلیم؟

پاسخ