موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 5
اعتبار:
0
(2015-09-10, 21:43)Admin به نقل از نباید مشکلی باشه. فقط برای درایو های هیتاچی فکر کنم اگه دیسک برنرمکس نباشه کلا اجرا نمیکنه.
آیا 100% اطمینان دارید که دیسک های تست شده برنرمکس و وریفای شده هستن
فک نکنم دیسکایی که تست کردم برنرمکس باشه .من یه بازی call of duty black ops از قدیم دارم که راحت اجرا میشه و به احتمال زیاد هم 97درصد رایت هستش. فک کنم الان فقط با lt3 مشکل داره دستگام. ایا هیچ راحی برای اجرا lt3 روی دستگام نیست ؟ .ترو خدا کمک کنید خیلی گیره بازی جدیدا هستم
من از Jul 2015 عضو انجمن هکدکنسولز هستم. ( ehsan.nikar )
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
ممنون از راهنماییت.راستی دستگاهم آپدیت داشبورد میخواد وقتی به نت وصل میشه.به نظرت داشبورد تو این قضیه ربط داره ؟ آپدیت کنم کپی خور دستگاه نمیپره ؟
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
معمولا وقتی آخرین فریمور رو نصب کنید آپدیت داشبرد مشکلی ایجاد نمیکنه
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
سلام ادمین جان .بلاخره مشکام حل شد و fifa 15 lt3 اجرا شد.ممنون از راهنماییتون.الان به یه مشکل دیگه خوردم. 3 تا بازی جدید از مغازه گرفتم و هر سه تاش ارور unrecognized disk میده.خودم هم بازی دانلود کردم و رایت کردم بازم همین ارور رو میده.ولی یه بازی از یه مغازه دیگه گرفتم که راحت رو دستگاهم اجرا میشه .آیا میدونید مشکل چیه ؟ دستگاهم ضعیف شده یا دیسکا خوب نیستن ؟
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
سلام، خواهش میکنم
الان مشکل از نرم افزار و سخت افزار نیست. احتمالا کیفیت دیسک های خام شما چندان مناسب نیست، و یا رایتر و یا سخت افزار و یا سرعت رایت و سرعت هارد و یا فریمور رایتر و ...
مثلا از 10 تا بازی سالم 7 تا رو نتونه به درستی اجرا کنه در اون حالت ممکنه لنز درایو نیاز به سرویس یا نیاز به تعویض داشته باشه.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
سلام ادمین. برا ایکس باکس میخوام هارد بگیرم.اگه هارد اکسترنال 1ترا بگیرم کارمو راه میندازه ؟ همه بازیارو میتونم روش نصب کنم ؟ یجا شنیدم بیشتر از 32 گیگ ساپورت نمیکنه