2014-02-23, 20:21
(2014-02-23, 20:13)demonsam به نقل از الان خواستم یه نکته رو اضافه کنم دیدمکه جواب دادین،ممنون بابت سرعت عملنه معمولا از دست رفتنی نداریم و میتونید همه چیز رو بدست بیارید.
یه چیزی که متوجه شدم اینه که توو پست های بالا یه لینک دادین واسه نقشه گنج ها، 22 تا نقشه هست در حالی که من 19 تا گرفتم. دقیقا همون 3 تایی که جلوشون نوشته Fleet
نمی دونم...یعنی دیگه قابل دسترس نیستن؟ :| کل نقشه رو گشتم چیزی پیدا نکردم... توو کافه ها هم میرم دیگه بم آدرس کشتی پولی هارو می دن
در رابطه با مشکل آپ هم یه کمبود هایی رو می گه که الان فکر می کنم واسه همون 3 تا نقشه است مثه: elite set of cannons
در رابطه با سوال دومم هم مختصات 347 و 140 ـه... یکی از دژ های نظامی... تنها بخشی که نتنستم ماموریت ـش رو برم،این در حالیه که بجز 2 تا ماموریت زیر آبی (ناقص) بقیه مکان ها رو طلایی کردم ولی هر چند باری که می رم عکس اسکلت رو تو اونجا نمیاره :|
مکان های زیر آب رو حتما طلایی بکنید یادم میاد کاغذ های آپگرید مورد نیاز در زیر آب هم زیاد بود.
بله اول باید کاغذ هاش رو پیدا کنید که اجازه آپگرید بده بهتون.
اینم اضافه کنم که برخی از مکان ها با ادامه مراحل اصلی بعدا باز خواهند شد. آیا تمام مراحل اصلی رو انجام دادید؟
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *