موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 0
اعتبار:
0
سلام خوب هستین ایکس باکس من جیتگ شدس و از هارد استفادع میکنم چند روز پیش بازی ریختم روش حالا دوروزه ایکس باکسو ک روشن میکنم تا فری استایل میاد بعذ هنگ میکنه وقتی خاموش روشنش میکنم صفحه تلوزیون ابی میشه و نوشته انگلیسی زیادی میاد ک توش ویروس هم نوشته . ایا ایکس باکسم ویروس گرفته یا فقط هاردم؟ چون بدون هاردم اون صفحع ابی میاد لطفا کمک کنین چجور ویروس کشی کنم ایکس باکسو اگر ویروس دارع
موضوعها: 14
تشکر دریافت شده:
111
تشکر داده شده: 39
اعتبار:
2
اون صفحه صفحه زل هست و ربطی به ویروس نداره............... اگه هنگ کنه به احتمال زیاد فری استایل یا هاردت مشکل داره با یه هارد دیگه امتخان کن
game over( javcity )
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
• Admin
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 0
اعتبار:
0
با سلام
من یک کنسول 360 جیتگ شده خریدم کینکت هم موقع وصل آپدیت میخواست که خود فروشنده فلش زد و آپدیت کرد. بعد از چند وقت بازی ها گیر میکرد فروشنده هارد منو عوض کرد اما وقتی آوردم خونه کینکت دوباره آپدیت میخواد و آپدیت رو اعمال نمیکنه. فایل آپدیت هم آخرین نسخه عمومی هم نسخه مخصوص ورژن خودم رو گرفتم نکات مهم درباهره فرمت فلش و طرز ریختن پوشه آپدیتها رو هم رعایت کردم. آیا قلق خاصی داره؟ آیا کینکت باید ریست بشه؟
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 14
اعتبار:
0
سلام. وقت بخیر.
موقعی که آدپتور اکس باکس 360 اسلیم رو به برق می زنیم فیوز کنتور می پره، حتی وقتی به ایکس باکس وصل نباشه. اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.