هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
(2016-07-22, 13:27)elves نقل قول به نقل از ->ممنون
اینجور که شما میگی با مسئولیت خودم یکم ادم استرس میگیره، خب نهایت نشه چه مشکلی براش پیش میاد؟؟؟ یا در چه صورت سخت افزاری اپدیت میکنن، چون تو یه سایت دیگه گفتم اسلیم ای دارم ۲۵۰گفت مدل شما سخت افزاری اپدیت میشه ولی اونجا به کاملی شماتوضیح نداده بود

انتظار که ندارید علاوه بر هزینه و وقت گذاشتن برای سایت... مسئولیت تمام کنسول های کاربران رو هم بر عهده بگیریم و بیمه کنیم و ضرر و زیان پرداخت کنیم؟
یعنی هرگونه مشکلی که برای کنسولتون پیش بیاد حال زیان 1 تا 300 هزار تومان یا از بین رفتن کلی کنسول چه به خاطر آموزش اشکال دار و چه به خاطر عدم دقت در انجام و استفاده از آموزش بر عهده خودتان است!
البته آموزش چندین مرتبه و توسط افراد انجام شده و اگه دقت کنید نباید مشکلی باشه.

مثلا ممکنه به ترتیب پیش نرید و یا بکاپ دست نخورده از اطلاعات نداشته باشید و با مشکل جدی مواجه بشید/

حداقل 3 بار آموزش رو مطالعه کنید در صورتی که به نظرتون سخت بود خودتان انجام ندید و بدید یک تعمیرکار کار درست انجام بده.

موفق باشید

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
پاسخ
همین که شما اطلاعاتتونو در اختیار بقیه قرار میدین بسیار جای تشکر داره
با نرم افزار simple nand فایل flashdmp.bin ساخت وcpu key رو هم به برنامه xebuild وارد کردم که بعد یه سری مشخصات بهم داد که ظاهرا با مشخصات کنسول من درسته. اون گزینه disable fcrt هم زدم فقط کرنل ورژنو تو نرم افزار xebuild نمیدونم چی بزنم الان که خودش رو 2.0.175 هست؟بعد باید گزینه general hacked image بزنم ؟؟؟
پاسخ
خواهش میکنم.
بله از آخرین نسخه نرم افزار که قرار داده ایم و آخرین نسخه داشبورد موجود در نرم افزار رو انتخاب کنید.

* نکته: البته سوالتون مربوطه به تاپیک زیر و جیتگ هست، در صورت داشتن سوالات دیگر لطفا در تاپیک مربوطه درج کنید تا دیگر کاربران دچار اشتباه نشوند:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

پاسخ
اوکی بازم تشکر بابت پاسخگویی
آپدیت شد ممنون ولی pes 2016 که ریخته بودم اجرا نشد
بازم ممنون
پاسخ
خواهش میکنم

پاسخ
ali_1345 با سلام
دوست عزیز دستگاه قدیمی دارم با درایو هیتاچی که تنها ال تی 2 را ساپورت می کند
بازی تام ریدر 2015 را دانلود ورایت کردم برای اجرا آپدیت داشبورد 17349 را اعلام می کند
آیا اگر آپدیت کنم کپی خور دستگاه ازبین نمی رود
با تشکر
پاسخ
سلام
اگه کنسول جیتگ نباشه و درایو مذکور از ابتدا روی کنسول بوده و تعویض نشده باشه با نصب بودن آخرین فریمور موجود روی درایو کنسول، نباید مشکلی باشه.
البته توصیه میشه از روی دیسک بازی اقدام به نصب آپدیت نکنید! و به صورت آفلاین دانلود کرده و با فلش مموری اقدام به نصب داشبورد جدید نمایید.

پاسخ
با سلام محدد وتشکر از زحمات شما
دوست عزیز دستگاه حی تگ نیست وچون قدیمی ومادر برد زنون است اصلا جی تگ نمی شود بنا به گفته تعمیر کار
ودرایو نیز هیتاچی قدیمی وال تی 3 برروی آن نصب نمی شود وآخرین ورژن ال تی 2 برروی آن نصب است که مدت کوتاهی نیست که با نصب داشبورد کپی خورآن پرید وچون شهرستان هستم ناچار به تهران آوردم وNEXTGEN با دریافت هزینه بالا مجددا فریمور ال تی 2 را نصب کرد الان می ترسم مجددا با نصب این داشبرد کپی خور دستگاه بپره می خواستم مطمئن شوم مشکلی پیش نمی آید
داشبرد فعلی دستگاه 16547 است
با تشکر
پاسخ
درود
90% مشکلی نخواهد بود و زمانی که آخرین فریمور موجود آن درایو نصب باشه دیگه کدهای جدید تاثیری در جهت اورجینال کردن فریمور نخواهد داشت.

پاسخ
با سلام وتشکر مجدد
دوست عزیز داشبورد تصب شد ومشکلی نیز پیش نیامد از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم
پاسخ