هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
آقا من سر در نیاوردم می زنم می سوزه دستگاه اتفاقا فایل شما رو دانلود کردم بردم پیش تعمییر کار گفت این فایل داشبورد مال معمولی هاست برای جی تگ نیومده با جی رانر نگاه کرد اگه اماده شو داری فایلشو برای جی تگ استخراج شده برای دانلود قرار بدید الان به داشبورد. 17489 رو اپدیت کرد یه مشکل دیگه دارم نزدیک بازار جایی سراغ دارید آپدیت کنه
پاسخ
(2016-04-26, 03:10)E98 نقل قول به نقل از ->آقا من سر در نیاوردم می زنم می سوزه دستگاه اتفاقا فایل شما رو دانلود کردم بردم پیش تعمییر کار گفت این فایل داشبورد مال معمولی هاست برای جی تگ نیومده با جی رانر نگاه کرد اگه اماده شو داری فایلشو برای جی تگ استخراج شده برای دانلود قرار بدید الان به داشبورد. 17489 رو اپدیت کرد یه مشکل دیگه دارم نزدیک بازار جایی سراغ دارید آپدیت کنه

دادش وقتی که به خودت زحمت خوندن "دقیق" پست رو نمیدی ... بهتره کنسولت بسوزه بلکه دقتت بره بالا برای آینده!
دو سه روز پیش پاسخ زیر رو به شما دادم. اگه کلمه به کلمه بخونید و دقت کنید متوجه میشید. من نگفتم میتونید مستقیم آپدیت رو نصب کنید
اونجا نوشتم که بعد از نصب فری بوت و بعد هم دقیقا با فایل هماهنگ با نسخه داشبرد نصب شده میتونید اقدام به نصب فایل اورجینال کنید!

فری بوت هم چیزی نیست که مشترک باشه! برای هر کنسول طبق اطلاعاتش باید بسازید!
وگرنه چه نیازی بود کارهای دیگر رو کنیم و آموزش بزاریم ... همون یه فایل آماده میدادیم ملت نصب می کردن!
طبق آموزش و نرم افزارهای این تاپیک ( آپدیت ایکس باکس جیتگ شده ) نیز میتونید به آخرین نسخه موجود در حال حاضر ارتقاء بدید و روی کنسول خودم هم انجام دادم.
در هر حال کلیه مسئولیت و حق تصمیم گیری برای استفاده از فایل ها و آموزش های موجود با شماست و هرگونه ضرر و زیان احتمالی به ما ارتباطی نخواهد داشت!

* تعمیرکاری هم که بردید اگه کمی کاربلد بود اصلا نیاز به سوال کردن و... از شما نداشت و به سادگی آپدیت میکرد به آخرین نسخه و در 20 دقیقه تحویل میداد!

(2016-04-23, 21:19)E98 نقل قول به نقل از ->آیا آپدیت 17502 برای جی تگ وجود دارد اگر هست لینکش رو لطفا چون یه متخصص بردم آپدیت 17489 زده گفته نمی شه

در پست قبلی لینک آموزشش رو قرار دادم که در اونجا نرم افزارها نیز وجود داره.
برای جیتگ ابتدا با استفاده از بکاپ هایی که از کنسول استخراج میشه یک فایل جهت فلش (فری بوت) به روی کنسول آماده و نصب می کنید
و بعد بسته به نسخه داشبورد نصب شده همان شماره فایل سیستم آپدیت رو دانلود و نصب می کنید کار تمام میشه.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • معین
پاسخ
امان از آدمای ناشی که میخوان ادای حرفه ایی ها رو در بیارن ٬ نتیجه میشه گند کاری و در آوردن پدر حرفه ایی ها
[عکس: 635791986181530459.jpg]
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • Admin
پاسخ
سلام به ادمین عزیز
ببخشید من یک سوال دارم. من ایکس باکسم الیت هست با برد جاسپر . خودم 5 سال پیش کپی خورش کردم و یادم نیست اون زمان چی بود ولی میدونم ال تی 3 نیست.
میخواستم ببینم من دیگه نیازی به کپی خور کردن با جیتگ ندارم؟
و البته میتونم داشبورد جدید رو که قرار دادین روی ایکس باکسم بریزم؟ کماکان بازی ها اجرا میشن بعد از نصب داشبورد جدید؟
ورژن فعلی داشبورد 2.0.15574 هست

پیشاپیش ممنون
پاسخ
سلام
بهتره قبل از آپدیت داشبورد فریمور LT+3.0 روی درایو نصب کنید. برخی دیسک های قبلی نیز اجرا نخواهند شد و باید مجدد برای فریمور جدید تهیه شوند.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

پاسخ
من xbox slim 4g نرمال کپی خور دارم با update 2.0.17.150 حالا میخام اپدیتش کنم ارور میده
42fe-445e-1600-2446-c810-1004
پاسخ
(2016-07-04, 15:19)pk_SS نقل قول به نقل از ->من xbox slim 4g نرمال کپی خور دارم با update 2.0.17.150 حالا میخام اپدیتش کنم ارور میده
42fe-445e-1600-2446-c810-1004

طبق Hexadecimal بخش اول و دوم کد ارور:
شما در حال انجام اپدیت از نسخه 17150 به نسخه 17502 هستید. باید دقیقا فایل همین نسخه رو دانلود و از حالت فشرده خارج کرده و در روت یک فلش مموری دارای فرمت Fat32 بریزید و اقدام به اپدیت کنید.
فلش مموری باید کیفیت مناسبی داشته باشه و ممکنه با برخی برندهای متفرقه مشکل داشته باشه. با یک فلش مموری دیگر تست نیز کنید.

همچنین زمان اقدام به آپدیت به هیچ عنوان به لایو متصل نباشید (یعنی اینترنت نداشته باشه کنسول) و هیچ دیسکی نیز درون درایو کنسول نباشه!

پاسخ
با سلام و خسته نباشید به جناب ادمین
من یه کنسول xbox 360 slim e دارم که برد و فلش مدل corona و type هم مدل glitch2 با کرنل 2.016547
سوال اول، خودم میتونم به آخرین ورژن آپدیت کنم یا نیاز به تجهیزات سخت افزاری داره؟ چون ناند فلش ارور میده
سوال دوم، من بازی pes2016 رو نمیتونم روش اجرا کنم ممکنه مال همین آپدیت نشدن باشه؟
البته بازی pes2016 رو از یه کنسول slim s که مشخصاتش برد و فلش trinity وتایپ glitch2 و کرنل 2.017489 هست میریزم روش و اجرا نمیشه( در ضمن کنسول اول که اسیم ای بود ظاهرا جیتگ شدس چون وقتی با دکمه ایجکت روشن میکنم صفحه ابی میاد ولی اون که اسلیم اس بود ظاهرا lt3 هست چون بادکمه ایجکت روشن میشه و سریع بالا میاد)
ممنون راهنمایی کنید
پاسخ
سلام
کنسول جیتگ/گلیچ باشه "با مسئولیت خودتان" از طریق این آموزش میتونید اقدام به آپدیت کنید:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
(مورد بازی احتمالا پس از آپدیت رفع شود.)

پاسخ
ممنون
اینجور که شما میگی با مسئولیت خودم یکم ادم استرس میگیره، خب نهایت نشه چه مشکلی براش پیش میاد؟؟؟ یا در چه صورت سخت افزاری اپدیت میکنن، چون تو یه سایت دیگه گفتم اسلیم ای دارم ۲۵۰گفت مدل شما سخت افزاری اپدیت میشه ولی اونجا به کاملی شماتوضیح نداده بود
پاسخ