هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
سلام آیامیشه ایکس باکس 360 را ریستارکرد ( پاک کردن آپدیت قبلی اینترنتی ) وآپدیت جدیدرا ازطریق فلش مموری دانلودشده دوبارنصب کردیاخیر؟
----- ارسال های مکرر توسط سیستم ادغام شد -----
سلام من ایکس باکس 360 اسلیم دارم چندروزپیش دستگاه درخواست آپدیت دادومن هم اوکی کردم بعدازآن تعدادی ازبازیهارراارور میده البته خیلی ازبازیهاراپخش میکنه به نظر شما آیامیشه آپدیت را ریستارکنم وبرگردونمش به قبل یا آپدیت جدید روش نصب کنم ؟
پاسخ
سلام. "تنها" آپدیت مربوط به لباس آواتار رو می تونید حذف و مجدد نصب کنید.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
پاسخ
سلام آقا امید سال نو شما مبارک 252 194

آقا فکر کنم یه آپدیت سیستم جدید اومده برای X360 لطفا قرار بده . خیلی ممنون
من از Oct 2014 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( mammad73 )
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • Admin
پاسخ
با تشکر در پست اول قرار داده شد

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • mammad73، معین
پاسخ
سلام من بتازگی 360 اسلیم مدل 1439 خریدم متاسفانه اطلاعاتم کمه 250 گیگ 4 گیگ یه هارد داره که بازی داخلش هست و اینکه لن زدم وصل نشد به اینترنت هر تنظیمی بگی زدم با کابل لن وصل نشد الان خواستم آپدیت کنم با فلش که فت 32 فرمت کردم با پوشه $systemupdate هم کپی کردم روشن کردم هیچ گزینه ای نمی اد و آپدیت نمی شه لطفا کمک کنید ممنون
پاسخ
(2016-04-21, 04:12)E98 نقل قول به نقل از ->سلام من بتازگی 360 اسلیم مدل 1439 خریدم متاسفانه اطلاعاتم کمه 250 گیگ 4 گیگ یه هارد داره که بازی داخلش هست و اینکه لن زدم وصل نشد به اینترنت هر تنظیمی بگی زدم با کابل لن وصل نشد الان خواستم آپدیت کنم با فلش که فت 32 فرمت کردم با پوشه $systemupdate هم کپی کردم روشن کردم هیچ گزینه ای نمی اد و آپدیت نمی شه لطفا کمک کنید ممنون

سلام
کنسولتون جیتگ هست؟
(معمولا باید فروشنده گفته باشه که جیتگ هست یا نه. و یا اگه با دکمه اجکت کنسول رو روشن کنید و یه صفحه ای به نام زل xell بالا بیاد یعنی جیتگ هست.)

پاسخ
بله زدم xell اومد یعنی اپدیت نمی شه.؟
بعد بحث نرم افزار های که می گن نصب می شه روش چه جوریه؟
من می خواستم فریم ویرش رو به 17502آپدیت بشه و اینکه اینترنتش انگار قفله یو اس پی چگونه بازی باید ریخت داخلش با چه فرمتی و.. در کل ما تازه گرفتیم وارد نیستیم لطفا یه توضیح بدید ممنون از لطفتون
پاسخ
(2016-04-22, 03:07)E98 نقل قول به نقل از ->بله زدم xell اومد یعنی اپدیت نمی شه.؟
بعد بحث نرم افزار های که می گن نصب می شه روش چه جوریه؟
من می خواستم فریم ویرش رو به 17502آپدیت بشه و اینکه اینترنتش انگار قفله یو اس پی چگونه بازی باید ریخت داخلش با چه فرمتی و.. در کل ما تازه گرفتیم وارد نیستیم لطفا یه توضیح بدید ممنون از لطفتون

این آموزش رو با دقت مطالعه کنید: آپدیت ایکس باکس جیتگ شده

پاسخ
آیا آپدیت 17502 برای جی تگ وجود دارد اگر هست لینکش رو لطفا چون یه متخصص بردم آپدیت 17489 زده گفته نمی شه
پاسخ
(2016-04-23, 21:19)E98 نقل قول به نقل از ->آیا آپدیت 17502 برای جی تگ وجود دارد اگر هست لینکش رو لطفا چون یه متخصص بردم آپدیت 17489 زده گفته نمی شه

در پست قبلی لینک آموزشش رو قرار دادم که در اونجا نرم افزارها نیز وجود داره.
برای جیتگ ابتدا با استفاده از بکاپ هایی که از کنسول استخراج میشه یک فایل جهت فلش (فری بوت) به روی کنسول آماده و نصب می کنید
و بعد بسته به نسخه داشبورد نصب شده همان شماره فایل سیستم آپدیت رو دانلود و نصب می کنید کار تمام میشه.

پاسخ