هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
سلام
من چه جوری بفهمم دستگاهم lt3.0 هست یا نه
تاریخ پشتش 2014.03.25 هستش مدلش هم اسلیم هستش
(در ضمن موقع خرداری هم فروشنده سه تا اپدیت فک میکنم بود با فلش روش نصب کردش)
پاسخ
سلام
از روی تاریخ چندان دقیق مشخص نمیشه... با اجرای دیسکی که اطمینان دارید برای LT+3.0 هست و در abgx بررسی کنید و...
البته کنسول اسلیم باشه ممکنه LTU باشه... جیتگ هست کنسول یا کپی خور ساده؟ به خاطر تاریخ نباید مشکلی داشته باشه... الان مشکل کنسول شما چی هست؟
تمام صفحات تاپیک رو بررسی کنید چند توضیح در این رابطه هست فکر کنم.
اصولا باید فردی که براتون آپدیت کرده و یا فروشنده اعلام میکرد که کدام را نصب کرده!

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
پاسخ
(2016-01-23, 21:47)Admin نقل قول به نقل از ->سلام
از روی تاریخ چندان دقیق مشخص نمیشه... با اجرای دیسکی که اطمینان دارید برای LT+3.0 هست و در abgx بررسی کنید و...
البته کنسول اسلیم باشه ممکنه LTU باشه... جیتگ هست کنسول یا کپی خور ساده؟ به خاطر تاریخ نباید مشکلی داشته باشه... الان مشکل کنسول شما چی هست؟
تمام صفحات تاپیک رو بررسی کنید چند توضیح در این رابطه هست فکر کنم.
اصولا باید فردی که براتون آپدیت کرده و یا فروشنده اعلام میکرد که کدام را نصب کرده!

من چند روز پیش از توپخونه چندتا بازی خریدم از جمله فیفا 16 که بسته بندیش شرکتی بود 
وقتی خواتم بازی فیفا 16 رو اجرا کنم پیغامی مبنی بر این که شما برای اجرای این بازی باید اپدیت نصب کنید و در غیر اینصورت توانایی اجرای این بازی رو ندارید
من هم ائوکی کردم بعد از ریستارت شدن دستگاه بازی فیفا 16 رو که عکس تو قسمت پلی گیمز اومده بود که نیومد هیچ بازی های قبلی رو هم که میزارم فقط عکس یه دیسک تو قسمت اجرای بازی میاید
به نظرتون چه کنم؟
پاسخ
(2016-01-23, 22:28)TBST نقل قول به نقل از ->من چند روز پیش از توپخونه چندتا بازی خریدم از جمله فیفا 16 که بسته بندیش شرکتی بود 
وقتی خواتم بازی فیفا 16 رو اجرا کنم پیغامی مبنی بر این که شما برای اجرای این بازی باید اپدیت نصب کنید و در غیر اینصورت توانایی اجرای این بازی رو ندارید
من هم ائوکی کردم بعد از ریستارت شدن دستگاه بازی فیفا 16 رو که عکس تو قسمت پلی گیمز اومده بود که نیومد هیچ بازی های قبلی رو هم که میزارم فقط عکس یه دیسک تو قسمت اجرای بازی میاید
به نظرتون چه کنم؟

والا نمیشه نظر دقیق داد. الان اگه بازی های قبلی رو که اجرا میکرد رو اجرا نمیکنه، بهتره ببرید به فروشنده و بگید درستش کنه.
ممکنه تعویض برد درایو با برد درایو کنسول فت بوده باشه! ممکنه فریمور درایو قدیمی بوده. ممکنه کنسول جیتگ بوده و ... که بهتره ببرید خود فروشنده.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

پاسخ
ممنون
پاسخ
خواهش میکنم

پاسخ
سلام من یک ایکس باکس خریدم باهاش با cd های غیر اورجینال بازی میکنم ازکجا بفهمیم gtak شده یا چیز دیگه
پاسخ
سلام
اگه jtag باشه معمولا وقتی کنسول رو با دکمه اجکت روشن کنید به جای داشبرد رسمی کنسول یه صفحه دیگه به نام xell بالا میاد،
و نیز برخی کنسول های جیتگ مقداری دیر بالا میان به نسبت کنسول های ساده
معمولا روی کنسول های جیتگ نرم افزاری به نام xexMenu هست که اگه اون اجرا بشه تایید میشه که کنسول جیتگ هست.

پاسخ
آپدیت جدید جیتگ نیومده؟؟؟
پاسخ
(2016-03-23, 14:37)m3ti نقل قول به نقل از ->آپدیت جدید جیتگ نیومده؟؟؟

از این تاپیک پیگیر باشید: آپدیت ایکس باکس جیتگ شده

کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • m3ti
پاسخ