هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
(2015-11-21, 15:55)Admin نقل قول به نقل از ->سلام.
از طریق دیسک بازی اقدام به آپدیت کردید؟ یا آنلاین؟ یا آفلاین به کمک فلش مموری؟
کنسول کپی خور ساده هست (LTU یا LT+3) ؟ یا جیتگ؟
فت یا اسلیم؟

افلاین از طریق فلش مموری . مدلشم ایکس باکس 360 ارکید  اخرین بازی که انجام دادم  battlefild hardline va call of advanced warfare بوده که میشه lt 3
پاسخ
کدوم ورژن رو دانلود کردید؟ و از کجا؟
الان کنسول در صفحه سفید گیر کرده و ارور نمایان شده؟ یا داشبورد بالا میاد؟
زمان اقدام به آپدیت دیسک بازی درون درایو بود؟

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
پاسخ
اخرین ورژنی که گذاشتین از سایت خودتون ابتدای صفحه و ورژن خودم قبلیشه خیر سی دی بازی درونش نیست هارد 120 گیگم دارم جدا کردم ولی اتفاقی نیفتاد 2 صفحه میاد که yes رو میزنم بعد که میخواد اپدیت رو بریزه ارور که فزستادم میاد میزنه update failed cant process the update. if the problem
persiste go to xbox .com/support.
status code:
43c5_4451_0000_0100_d000_0032
پاسخ
در هر حال شما در حال اپدیت نسخه 17489 هستید. باید دقیقا فایل همین نسخه رو دانلود و از حالت فشرده خارج کرده و در روت یک فلش مموری دارای فرمت Fat32 بریزید و اقدام به اپدیت کنید.
یک مورد این هست که بهتره با فلش مموری یا هارد اکسترنال نیز اقدام به نصب آپدیت کنید.

و همچنین بررسی کنید کنسول جیتگ نباشه!!!
زمانی که کنسول خاموش هست و با دکمه اجکت کنسول رو روشن می کنید کنسول به صورت عادی بالا میاد یا یه صفحه دیگه (xell) بالا میاد؟

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

پاسخ
ادمین عزیز من همه روش های شمارو با دقت کامل انجام دادم خیر کنسول بنده جیتگ نیست کنسول روشن میکنم ب صورت عادی بالا می اید
ایا از طریق انلاین اپدیت رو انجام بدم مشکل ایجاد می شه چون یک بار انجام دادم فقط اورجینال می خوند الان انلاین همون ورژن خود کار میاره؟
پاسخ
(2015-11-21, 17:42)coco_k1 نقل قول به نقل از ->ادمین عزیز من همه روش های شمارو با دقت کامل انجام دادم خیر کنسول بنده جیتگ نیست کنسول روشن میکنم ب صورت عادی بالا می اید
ایا از طریق انلاین اپدیت رو انجام بدم مشکل ایجاد می شه چون یک بار انجام دادم فقط اورجینال می خوند الان انلاین همون ورژن خود کار میاره؟

بله اگه کنسول جیتگ نیست و LT+3 نصب باشه! هیچ مشکلی در دریافت آپدیت از Xbox Live بوجود نمیاد.

پاسخ
سلام به دوستان و ادمین محترم
اول خواستم تشکر کنم از سایت عالی و خوبی که دارید.
چند راهنمایی میخواستم :
1. ورژن ایکس باکس 360 من که سال پیش خریدم 2.0.16747.0 هست و به روش LT + 3 هک شده. میخواستم ببینم با فایلی که در پست اول هست آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ( ورژن 17489 ) ؟ تمام بازی های قبلی ساپورت میشن؟
2. با چه روشی از پروفایل و سیو بازی ها بکاپ بگیرم تا در صورت بوجود آمدن مشکل در آپدیت پروفایلم از بین نره؟
3. با این روشی که کنسول من هک شده آیا امکان بازی به صورت لایو هست؟ چکار کنم که کنسول بن نشه؟
پاسخ
سلام، ممنون
1) اگه جیتگ نباشه مشکلی پیش نمیاد. بله همه بازی ها قابل اجرا هستن مگر اینکه دیتای بازی شما پچ قدیم باشه که باید دیسک تعویض شه.
2) میتونید فلش مموری رو ب کنسول کانفیگ کنید و اطلاعات رو روی اون منتقل کنید. البته تا به حال برای خود من مشکلی در این رابطه نبوده.
3) معمول مشکلی در اتصال به لایو بوجود نمیاد. بازی ها رو قبل از روز انتشار رسمی روی کنسول قرار ندید. پروفایل رو دستکاری نکنید.

کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • shervin1358
پاسخ
سلام به همگی
دوستان من یه 360 آرکید 2009 از یکی از دوستام امانت گرفتم که یه بازی raise of tomb raider رو بازی کنم...
دوستم میگه که هیچ اطلاعی از آپدیت نداره! و نمیدونه دستگاه lt 2 یا 3

از یه فروشنده شنیدم اگه دیسک رو همین طوری وارد کنم دستگاهم ممکنه صفحه سفید بشه و 45 تومن هزینه تعمیر و آپدیت داره!!!

از جستجوی خودم فهمیدم که اگه lt3 باشه میشه ورژن 17489 رو بدون هیچ مشکلی از طریق usb اپدیت کنم! و کپی خور نپره!

الان از کجا بفهمم که lt چنده؟ دوستم میگه 1 سالی کنسول خاموش بوده

آخرین بازی که بازی کرده CoD:ghost بوده! که منم farcry 3 و gears of war 3 رو روش بازی کردم

تو قسمت achivement هم نگاه کردم این بازی ها موجود بود ( بعضیا تروفی 0% بودن که نمیدونم این معنیش اینه که بازی اجرا شده یا نه)

fifa 15 - nfs : run - fifa 10-11-12 - godfather- و 1 یا 2 تا cod دیگه
پاسخ
(2015-12-12, 13:03)Critical نقل قول به نقل از ->دوستم میگه که هیچ اطلاعی از آپدیت نداره! و نمیدونه دستگاه lt 2 یا 3
سلام
مشخص نمیشه از جایی. باید خودشون اطلاع داشته باشن و یا دیسکی که فقط مخصوص LT3 باشه روش تست کنید.
95% مشکلی پیش نیاد به صورت افلاین از طریق فلش مموری آپدیت کنید. (البته اگه کنسول جیتگ نباشه!)

کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • Critical
پاسخ