هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
(2015-06-18, 10:19)Admin نقل قول به نقل از ->آکبندش فکر نکنم پیدا بشه مگر دست دو تمیز. DG-16D5S هم مطمئن باشه اشکالی نداره.
ولی من اکبند اینو گرفتم
منم نوشو میخوام ینی پیدا نمیشه ؟
میتونی از صفر باهم پیش بریم تا ااین مشکلشو حل کنم؟
من از Oct 2013 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( angrylove )
پاسخ
با DG-16D5S آکبندش باید که پیدا بشه. فقط باید غیرجیتگ باشه که تا حدودی بدون مشکل به لایو متصل بشید.
اگه نمی خواهید به لایو متصل کنید که هیچ با همین جیتگ میتونید به راحتی آفلاین بازی های آرکید رو هم بدون پرداخت هزینه اجرا کنید.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
پاسخ
(2015-06-18, 17:32)Admin نقل قول به نقل از ->با DG-16D5S آکبندش باید که پیدا بشه. فقط باید غیرجیتگ باشه که تا حدودی بدون مشکل به لایو متصل بشید.
اگه نمی خواهید به لایو متصل کنید که هیچ با همین جیتگ میتونید به راحتی آفلاین بازی های آرکید رو هم بدون پرداخت هزینه اجرا کنید.
نمیشه نوع کرکشو عوض کرد؟
پاسخ
اگه برد LTU2 داره روش میتونید ولی کار سخت افزاری داره و مقداری ریسک که درست انجام ندید کنسول از بین بره!
این دو تاپیک مربوطه است:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)

روش: حال که قبلا جیتگ شده، دامپ از ناند بگیرید. CPU KEY رو دقیق یادداشت کنید.
سپس طبق این آموزش میتونید ادامه بدید:

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

پاسخ
(2015-06-18, 18:27)Admin نقل قول به نقل از ->اگه برد LTU2 داره روش میتونید ولی کار سخت افزاری داره و مقداری ریسک که درست انجام ندید کنسول از بین بره!
این دو تاپیک مربوطه است:

روش: حال که قبلا جیتگ شده، دامپ از ناند بگیرید. CPU KEY رو دقیق یادداشت کنید.
سپس طبق این آموزش میتونید ادامه بدید:
(2015-06-18, 18:27)Admin نقل قول به نقل از ->بردش فک کنم کرونا س
پاسخ
بله 99% بردش کرونا هست. باید طبق دو آموزش فوق بررسی کنید و ببینید میتونید خودتون انجام بدید یا خیر.
(در پایان نیز باید ناند اورجینال مخصوص کنسولتون با نرم افزار ایجاد و روی کنسول بنویسید و نیز بدون آسیب رسوندن به برد کنسول، برد گلیچ رو جدا کنید.)

همچنین برای آشنایی با برخی قسمت ها نیز آموزش آپدیت کنسول های جیتگ رو مشاهده کنید:

پاسخ
(2015-06-18, 18:51)Admin نقل قول به نقل از ->بله 99% بردش کرونا هست. باید طبق دو آموزش فوق بررسی کنید و ببینید میتونید خودتون انجام بدید یا خیر.
(در پایان نیز باید ناند اورجینال مخصوص کنسولتون با نرم افزار ایجاد و روی کنسول بنویسید و نیز بدون آسیب رسوندن به برد کنسول، برد گلیچ رو جدا کنید.)

همچنین برای آشنایی با برخی قسمت ها نیز آموزش آپدیت کنسول های جیتگ رو مشاهده کنید:
(2015-06-18, 18:51)Admin نقل قول به نقل از ->به نظرتون اپدیت نکنم چی میشه همینو استفاده کنم ؟
(2015-06-18, 18:51)Admin نقل قول به نقل از ->ی دست دوم اسلیم معمولی هست اونم تمیزه به اینترنتنم وصل میشه نظررتون ب اون چیه؟
پاسخ
* قبلا نگفته بودید جهت آپدیت می خواهید به لایو متصل بشید.

اگه نمی خواهید آنلاین بازی کنید همین کنسول جیتگ رو نگهدارید. برای آپدیت سیستم جیتگ نیز نیاز به آنلاین شدن نیست. آموزش کامل آپدیت کنسول Xbox360 جیتگ یا RGH شده

ولی اگه می خواهید آنلاین نیز بازی کنید به نظر من کنسول دست دو که میگید، اگه تمیز باشه اونو بردارید و تفاوت هزینه رو بگیرید.

پاسخ
(2015-06-19, 14:46)Admin نقل قول به نقل از ->* قبلا نگفته بودید جهت آپدیت می خواهید به لایو متصل بشید.

اگه نمی خواهید آنلاین بازی کنید همین کنسول جیتگ رو نگهدارید. برای آپدیت سیستم جیتگ نیز نیاز به آنلاین شدن نیست. آموزش کامل آپدیت کنسول Xbox360 جیتگ یا RGH شده

ولی اگه می خواهید آنلاین نیز بازی کنید به نظر من کنسول دست دو که میگید، اگه تمیز باشه اونو بردارید و تفاوت هزینه رو بگیرید.
ایا super slim همون از واسه من جی تگ نشدش تو بازار نیس مگه؟فروشنده میگه همشون اینجورین
پاسخ
(2015-06-19, 18:14)angrylove نقل قول به نقل از ->ایا super slim همون از واسه من جی تگ نشدش تو بازار نیس مگه؟فروشنده میگه همشون اینجورین
درست متوجه منظورتان نشدم ... ولی سوپر اسلیم هم بردش کرونا هست و بردهایی که در این لینک درج شدن قابل کپی خور کردن هستند. حال برخی با تعویض برد درایو
لینک:
کد:
Lite-On 1175,1532     DG-16D5S
Hitachi 0500,0502     DL10N
(درایو کنسول شما چی هست؟ در حال حاضر کنسول با دیسک کپی بازی رو اجرا کنه؟)

برای بدست آوردن اطلاعات مورد نیاز برای آماده سازی برد LTU برای کنسول مورد نظر نیاز هست که یکبار در ابتدا کنسول جیتگ (RGH) بشه.

پاسخ