موضوعها: 2
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 3
اعتبار:
0
2020-04-18, 01:00
با سلام
من یک ایکس باکس ۳۶۰ اسلیم داریم وقتی به تلویزیون وصل میکنم روی لوگو ایکس باکس هنگ میکنه یا اصلا لوگو نمیاد و تصویر سفید میمونه یا اگه دستگاه بالا بیاد داخل بازی بعد ۵ دقیقه تصویر فیریز میشه ولی روی یه تلویزیون دیگه که تست میکنم دستگاه کاملا سالم کار میکنه.تا الان روی ۴ تا تی وی تست کردم روی ۲ تاش مشکل داره و روی ۲ تا دیگه دستگاه بدون هیچ مشکلی کار میکنه.(مشکل کابل نیست تست کردم)
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
سلام
به نظر عجیب میاد ولی فکر نمیکنم ارتباطی به تی وی داشته باشه احتمالا مشکل سخت افزاری باشه و به صورت رندوم در هر خاموش و روشن هنگ کردنش فرق میکنه.
موقع تست دقت کنید حالت افقی یا عمودی بودن کنسول و دما و برق و پاور و دمای اتاق در همه موارد یکسان باشه.
نکته: اگه کنسول جیتگ باشه، ممکنه مشکل سیم کشی یا چیپ گلیچ یا نرم افزاری داشته باشه.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
• dj_amir
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
ممنون از راهنماییتون...دستگاه جیتگ نیست...شرایط هم یکسان هست...الان هم روی اون تلویزیونم که کار نمی کرد درست شده! واقعا عجیبه
تشکر دریافت شده:
2,210
اعتبار:
1,184
خواهش میکنم.
این مورد باید بیشتر تست شه، و متاسفانه احتمالش هست که به زودی کنسولتون دچار مشکل سخت افزاری شه.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
• dj_amir
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
من خودم احتمال میدم پل جنوبی (آی سی مایکروسافت) مشکل داشته باشه.
تشکر دریافت شده:
2,210
اعتبار:
1,184
باید بررسی شه ممکنه از چیپ پردازنده هم باشه.
• dj_amir