موضوعها: 1
تشکر دریافت شده:
4
تشکر داده شده: 4
اعتبار:
6
سلام و خسته نباشین
من یه ایکس باکس 360 اسلیم (فکر کنم اسلیم s) جی تگ شده دارم , دستگاه رو که روشن میکنم چراغ سبز پاور دستگاه روشن میشه ولی هر چی صبر میکنم تصویری بالا نمیاد ؟ قبلا یه مقدار طول میکشید ولی با یک دوبار ریستارت کردن دستگاه , ایکس باکس بالا میومد ولی الان نه ! ممنون میشم کمک کنید
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
خیر قطع و وصل سیم تفاوتی ایجاد نمیکنه و اگه از این مورد باشه باید بعد از اتصال بالا بیاد. مگر مشکلی در دیگر سیم ها و یا خود چیپ باشه!
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
• m2sd
موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 14
اعتبار:
0
سلام، خسته نباشید.
ما یه کنسول جی تگ شده سری e داریم که وقتی روشن میکنیم تقریبا توی 8 ثانیه بالا میاد. ولی خیلی وقتا موقعی که روشن میکنیم بوت نمیشه و نمیاد بالا. صدای نونیزی که بردش موقع بالا اومدن به همراه چراغ سبز داره درموقع بالا نیومدن ممتد میشه و چراغ سبزش روشن نمیشه.
خود کسی که جی تگ کرد گفت هروقت صدای نویزش ممتد شد خاموش روشن کن.
بنظرتون طبیعیه این مسٱله؟
چطور میشه رفعش کرد؟
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
سلام
از سیم کشی و نوع برد گلیچ و نسخه فایل رایت شده و تنظیمات انتخابی هست و معمولا با بررسی و تغییر این موارد میتونید نتیجه بهتری کسب کنید.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
• mosbatboys