هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
کنسول jtag نیست! چون اولا سریع روشن میشه دوما با eject روشن میشه!

>
از یه فروشنده شنیدم اگه دیسک رو همین طوری وارد کنم دستگاهم ممکنه صفحه سفید بشه و 45 تومن هزینه تعمیر و آپدیت داره!!!

این مورد رو توضیح بدین لطفا...

و اینکه آیا اگه من riase of tomb raider رو وارد کنم ممکنه پیش بیاد؟

بازی ه فقط lt3 باشه چیه؟ آیا از طریق farcry 3 و GoW 3 میشه فهمید؟ یا ورود اینا به کامپیوتر و تست از طریق برنامه خاصی که بفهمم ؟

اگه lt2 باشه و از طریق فلش آپ کنم، کپی خور از بین میره ، درسته دیگه؟
پاسخ
بله برخی مواقع احتمالش هست صفحه سفید بشه.
ولی در هر شرایطی بهتره از روی دیسک آپدیت انجام ندید! فایل آپدیت رو دانلود و آفلاین اقدام به آپدیت کنید.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • Critical
پاسخ
لطفا چند تا بازی lt3 only رو بگید که تست کنم!
فیفا جواب میده؟
lt3 از کی اومده که ازش سوال کنم ببینم آخرین بار کی آپ کرده که ببینم امکان 3 بودنش هست یا نه؟
پاسخ
(2015-12-12, 14:22)Critical نقل قول به نقل از ->لطفا چند تا بازی lt3 only رو بگید که تست کنم!
فیفا جواب میده؟
lt3 از کی اومده که ازش سوال کنم ببینم آخرین بار کی آپ کرده که ببینم امکان 3 بودنش هست یا نه؟
بازی lt2 و lt3  رو کسی که رایت کرده باید بدونه. مگر اینکه روی دیسک چاپ کرده باشه که کدام هست.
LT3 حدودا در آخرین روز های سال 2011 میلادی منتشر شده.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

• Critical
پاسخ
با این وضع farcry 3 که 2012 میشه و فیفا 15 ، که 2014 میشه ، ال تی 3 ؟

آیا راهی هست من دیسک رو تو pc بزارم با یه برنامه خاص بفهمم lt2 یا 3؟
مشکل من اینه که کنسول واسه من نیست! نمیخوام شر شه:دی هزینه تعمیر و ....
و اینکه من ورژن داشبوردم رو پیدا کنم اگه بالای 15000 یا000 16 باشه فکر کنم 2012 به بعد این دستگاه آپدیت شده و از اونجایی که برای lt2 باید بعد آپ داشبرد دوباره lt2 نصب شه ، احتمالا فروشنده lt3 نصب کرده که جدید تره ( اشتباه میکنم لطفا تصحیح کنید)
ممنون از راهنماییهاتون
پاسخ
بهتره با دوستتون صحبت کنید و با نظر خودش اقدام به آپدیت کنید که اگه مشکلی هم پیش اومد مشکل ساز نشه.
برای تست دیسک طبق آموزش زیر بررسی کنید اگه همه موارد سبز بود lt3 هست: (لبته زرد بودن برخی از موارد مشکلی نداره)
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)

• Critical
پاسخ
سلام من آپدیت رو با usb وارد کردم اما دستگاه ریست شد و هیچ خطی کامل نشد

این اررور رو گرفتم
cant read update from your storage device

4099-4451
b600-0f00-c000-003a

از طریق اپدیت موجود دیسک هم وارد شدم اما باز اررور داد

لطفا راهنمایی کنید
پاسخ
شما در حال انجام اپدیت نسخه 17489 هستید. باید دقیقا فایل همین نسخه رو دانلود و از حالت فشرده خارج کرده و در روت یک فلش مموری دارای فرمت Fat32 بریزید و اقدام به اپدیت کنید.
فلش مموری باید کیفیت مناسبی داشته باشه و ممکنه با برخی برندهای متفرقه مشکل داشته باشه. با یک فلش مموری دیگر تست کنید. (چون ظاهرا فلش شما رو نتونسته بخونه)

همچنین زمان اقدام به آپدیت به هیچ عنوان به لایو متصل نباشید (یعنی اینترنت نداشته باشه کنسول) و هیچ دیسکی نیز درون درایو کنسول نباشه!

پاسخ
حل مشکل رو بزارم که اگه یه وقت بقیه دوستان همچین مشکلی داشتم شاید بتونن استفاده کنن....
فلش من trancend یود و 4 گیگ... مشکلی نداشت
فایل آپدیت رو پاک کردم و دوباره فایل رو اکسترکت کردم درست شد! البته دستگاه رو 10 دقیقه از برق کشیدم ( تو فروم های خارجی بود حالا نمیدونم کاربردی داشت یا نه)

سری بعد که روشن کردم uSB رو شناخت

آپدیت دیسک رو قبول نمیکرد چون بود ( 17389)

ورژن قبلی!
  • Admin
پاسخ
احتمالا موقع اکسترکت مشکل پیدا کرده بوده. و یا فلش کامل و صحیح متصل نشده بوده.
قطع کردن برق شاید در برخی موارد کم مفید باشه.
البته در کنسول های قدیمی به خاطر استفاده زیاد و مرور زمان پورت های usb کیفیت اتصال روز اول رو ندارن و برخی مواقع دلیل این هست و با جدا کردن و اتصال مجدد شناسایی میکنه.

اگه LT3 باشه و دیسک هم کامل پچ شده و سالم باشه با دیسک هم میشه اقدام به آپدیت کرد ولی بهترین حالت برای کنسول های کپی خور شده به صورت آفلاین با فلش مموری هست.

پاسخ