هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
سلام ببخشید در قسمت دیگر که آموزش های نصب جی تگ را دادید گفتید آواتار سیاه است و برای حل مشکل باید سیستم را آپدیت کنید و لینک این قسمت سایت را قرار دادید در حالی که نوشتید در کنسول هایی که جی تگ هستند آپدیت نکنید
من گیج شدم لطفا کمکم کنید 255
پاسخ
سلام
بله در جیتگ مستقیم نباید در ابتدا آپدیت کنید. یعنی اول باید فری بوت طبق آموزش های درج شده در تاپیک های دیگر بسازید و کنسول رو ارتقا بدید و بعد دقیقا همون نسخه ای که ارتقا دادید میتونید از نسخه اورجینال فایل سیستم آپدیت جهت لباس های آواتار استفاده کنید.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
پاسخ
دوستان 3 روزه super slim 250 gb گرفتم ولی نمیتونم به اینترنت وصل بشم همش ارور DNSمیده هرکاریم ک بگید کردم
3 تا اپدیت دانلود کردم هیچکدوم نصب نمیشه و ارور میده میخوم داشبردو اپدیت کنم
من از Oct 2013 عضو انجمن هکد کنسولز هستم. ( angrylove )
پاسخ
(2015-06-17, 02:38)angrylove نقل قول به نقل از ->دوستان 3 روزه super slim 250 gb گرفتم ولی نمیتونم به اینترنت وصل بشم همش ارور DNSمیده هرکاریم ک بگید کردم
کنسول جیتگ شده هست یا کپی خور ساده؟
تنظیمات شبکه رو به حالت دیفالت تغییر بدید و مجدد تست کنید.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

پاسخ
(2015-06-17, 12:53)Admin نقل قول به نقل از ->
(2015-06-17, 02:38)angrylove نقل قول به نقل از ->دوستان 3 روزه super slim 250 gb گرفتم ولی نمیتونم به اینترنت وصل بشم همش ارور DNSمیده هرکاریم ک بگید کردم
کنسول جیتگ شده هست یا کپی خور ساده؟
تنظیمات شبکه رو به حالت دیفالت تغییر بدید و مجدد تست کنید.
همه کار کردم نشده ازکجا بدونم کدومشه ؟با دکمه eject روشن میکنم XELL reloaded مینویسه
----- ارسال های مکرر توسط سیستم ادغام شد -----
خداشاهده اینترنتشو درست کنما یه کمک نقدی میکنم به عنوان هدیه میدم بی زحمت منو ادد کن مدیر خیلی حیاتیه
پاسخ
(2015-06-17, 22:47)angrylove نقل قول به نقل از ->همه کار کردم نشده ازکجا بدونم کدومشه ؟با دکمه eject روشن میکنم XELL reloaded مینویسه
در این صورت جیتگ شده هست. تنظیمات داش لانچ رو هم بررسی کنید و بعد احتمالا از مودم ADSL هم باشه، ولی کلا با جیتگ متصل هم بشید احتمال بن شدن خیلی بالاست و در مدت کوتاهی کنسول و پروفایل بن میشن!

پاسخ
(2015-06-18, 08:23)Admin نقل قول به نقل از ->
(2015-06-17, 22:47)angrylove نقل قول به نقل از ->همه کار کردم نشده ازکجا بدونم کدومشه ؟با دکمه eject روشن میکنم XELL reloaded مینویسه
در این صورت جیتگ شده هست. تنظیمات داش لانچ رو هم بررسی کنید و بعد احتمالا از مودم ADSL هم باشه، ولی کلا با جیتگ متصل هم بشید احتمال بن شدن خیلی بالاست و در مدت کوتاهی کنسول و پروفایل بن میشن!
دلمو زده میخوام یکی دیگه بگیرم به فروشنده چه نوع ایکس باکسی بگم بیارهنوع کرکش چی باشه
پاسخ
باید کپی خور غیرجیتگ باشه. اگه اسلیم با درایو لایتون سری DG-16D4S یعنی (9504/0272, 0225,0401, 1071) پیدا کنید بهتر هست اگه برای استفاده آنلاین می خواهید.

پاسخ
(2015-06-18, 09:05)Admin نقل قول به نقل از ->باید کپی خور غیرجیتگ باشه. اگه اسلیم با درایو لایتون سری DG-16D4S یعنی (9504/0272, 0225,0401, 1071) پیدا کنید بهتر هست اگه برای استفاده آنلاین می خواهید.
توو بازار موجوده ؟ چون گفت فقط همین مدل ایکس باکس هس
پاسخ
آکبندش فکر نکنم پیدا بشه مگر دست دو تمیز. DG-16D5S هم مطمئن باشه اشکالی نداره.

پاسخ