هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانلود آپدیت‌های ایکس‌باکس 360 داشبورد رسمی نسخه 17559 افزوده شد
(2014-12-24, 14:00)Unknown نقل قول به نقل از ->ممنون دوست عزیز از توضیحاتتون با توجه به توضیحاتی که دادید فکر کنم ایکس باکسم RGH شده هست چون دو سه بار به جای اینکه وارد داشبرد بشه وارد محیط Xell شده بود قبلا

پس میشه بی زحمت لینک آموزش آپدیت کردن کنسول RGH شده رو بذارید ؟

راستی یه سوال دیگه ایکس باکس ها با هک LTU میتونن وارد محیط Xell بشن ؟
خواهش میکنم
خیر صفحه xell فقط و فقط بر روی کنسول های جیتگ وجود دارد.

با دقت از این آموزش استفاده کنید: آموزش آپدیت کنسول ایکس‌باکس J-tag یا RGH

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
پاسخ
سلام
سوالم اینه که مثلا الان من آپدیت کنسولم 16547 هستش اگه الان بخوام آپدیت 17150 رو نصب کنم می تونم یا باید آپدیت ها رو به ترتیب نصب کنم؟؟؟
پاسخ
(2015-01-10, 02:07)sasao نقل قول به نقل از ->سلام
سوالم اینه که مثلا الان من آپدیت کنسولم 16547 هستش اگه الان بخوام آپدیت 17150 رو نصب کنم می تونم یا باید آپدیت ها رو به ترتیب نصب کنم؟؟؟
میتونی خیالت راحت 252
[عکس: 635791986181530459.jpg]
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • Admin
پاسخ
(2015-01-10, 02:07)sasao نقل قول به نقل از ->سلام
سلام
نه نیاز به آپدیت تک تک نیست میتوانید آخرین نسخه را نصب کنید.
فقط اگه کنسول جیتگ باشه فرق میکنه، برای اون باید به روش دیگری انجام شود.

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
  • معین
پاسخ
اقا من همچنان نتونسم کنسولمو آپدیت کنم .. فلشو که میزنم و طبق گفته شما عمل میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته و آپدیتی پیدا نمیکنه .. میخواسم بدونم تو تنظیماتش جایی هس که بشه از اونجا پیدا کردنه آپدیتو خاموش کرد که از اونجا شاید روشن کنم درست شه این مشکلم
پاسخ
خیر در کنسول عادی نمیشه آپدیت رو بلاک کرد، مرگر اینکه کنسول جیتگ شده باشه.
اگه فایل رو از حالت فشرده خارج و در ریشه فلش مموری دارای فرمت Fat32 کپی می کنید و کنسول نمی شناسه، احتمال داره کنسول جیتگ شده هست و شما اطلاع ندارید.

پاسخ
من الان فهمیدم مشکله منو Unknown یکیه .. این rgh و جیتگ چ فرقی دارن باهم ؟؟؟

پاسخ
نه فرق خاصی ندارن در jtag و rgh کنسول به صورت کامل میشه و عملکرد هر دو یکی است فقط برای گلیچ باید درون کنسول یک برد اضافی استفاده شود.
در jtag و rgh به جای آپدیت مستقیم با فایل اورجینال، باید براشون فری بوت بسازید که موقع ساخت jtag یا rgh رو انتخاب میکنید.
در کنسول هایی هم که فقط فریمور درایو هک شده که فقط می تونه بازی های کپی رو اجرا کنه با فایل آپدیت اورجینال میشه مستقیم آپدیت کرد.
کنسول های اورجینال هم به صورت مستقیم آپدیت میشه.

پاسخ
با سلام و تشکر از زحمات تمام عزیزان. من یک کنسول 360 خریدم که هارد 500gداخلش است و100 بازی هم روی هارد نصب شده وبرنامهxxmen رو هم دارن ولی تمز و اوتار شخص رو ندارم واشخاص من تو پروفایلم بدون شکل میباشند داشبوردکه نصب است مشخصاتش D:2.0.1667و BK:2.01888.0 و X:9317-64BBDD.......میباشد ولی با USB هم طبق اموزش خواستم داشبورد رو ارتقا بدم ولی هیچ عکس وعملی رو دستگام انجام نمی ده و ابدیت نشود و بازی های جدید رو مانند جی تی ایکس وی و فیفا 2015 روهم می تونم بازی کنم حتی بازی کپی شده در دی ئ وی دی هم متونم بازی کنم ضمنا به سایت نیز وصل نمیشه واتار نیز ندارم به فروشند تماس گرفتم گفت چون به اینتر نت وصل شدی اینتور شده. ولی من حتی هنوز به اینتر نت وصل نشده بودم مشکل رو داشتم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید چه ورز ن داشبوردو من بریزم و ابدیت کننم مرسی منتظر جوابتون هستم.
پاسخ
سلام خواهش میکنم
ظاهرا داشبرد شما 16767 است که از پست اول میتونید فایلش رو دانلود کنید.
کنسول شما جیتگ شده است نباید همینطوری به شبکه رسمی لایو وصل بشید!

در مورد شناسایی نشدن آپدیت نیز لینک زیر را مطالعه نمایید - نام پوشه آپدیت را تغییر دهید:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)

پاسخ