2020-05-22, 00:33
سلام دوستان؛
بنده یک پلی3 اسلیم نسخه CECH-3006B دارم.
چند روزیه درگیرش برای کپی خورد کردنش.
بعد از دیدن کلی فیلم های آموزشی از یوتیوب ، متوجه شدن این نسخه فریمور کاستوم نمیخوره ، و باید از طریق PS3HEN کپی خورش کرد.
با کلی وقت گذاشتن و اذیت شدن بالاخره تونستم HEN رو بهش وارد کنم. خیلی این نسخه گیر و پیچ داره و اذیت میکنه. طبق فیلم ها برم جلو امکانش نیست.
خلاصه اینکه وقتی میخام وارد مولتی من بشم، پلی یه ریسیت میشه که بره توی مولتی من، ولی خیلی وقتا گیر میکنه همونجا و مجبورم فقط با کشیدن کابل برقش خاموشش کنم.
متاسفانه بعد از دو سه بار اینطوری گیر کنه و خاموشش کنم دیگه ری استور هم نیمشه و میپره و باید از نو برنامه بزنمش.
در ابتدا مولتی من زیر رو نصب میکردم:
multiMAN_04.85.01_BASE_(20191010).pkg.714.v04.85.01_brewology_com
ولی بعدا دیدم باید برای این نمونه نسخه کنسول نسخه unofficial رو نصب کنم:
Unofficial_multiMAN_04.84.00_BASE_(20190528)_[PS3HEN]_fix-info.pkg.453.v4.84_HEN_brewology_com
کسی با این مشکل در افتاده، برا رفع صحیح وارد شدن به مولتی من چکار باید کرد؟
چند روزیه درگیرش برای کپی خورد کردنش.
بعد از دیدن کلی فیلم های آموزشی از یوتیوب ، متوجه شدن این نسخه فریمور کاستوم نمیخوره ، و باید از طریق PS3HEN کپی خورش کرد.
با کلی وقت گذاشتن و اذیت شدن بالاخره تونستم HEN رو بهش وارد کنم. خیلی این نسخه گیر و پیچ داره و اذیت میکنه. طبق فیلم ها برم جلو امکانش نیست.
خلاصه اینکه وقتی میخام وارد مولتی من بشم، پلی یه ریسیت میشه که بره توی مولتی من، ولی خیلی وقتا گیر میکنه همونجا و مجبورم فقط با کشیدن کابل برقش خاموشش کنم.
متاسفانه بعد از دو سه بار اینطوری گیر کنه و خاموشش کنم دیگه ری استور هم نیمشه و میپره و باید از نو برنامه بزنمش.
در ابتدا مولتی من زیر رو نصب میکردم:
multiMAN_04.85.01_BASE_(20191010).pkg.714.v04.85.01_brewology_com
ولی بعدا دیدم باید برای این نمونه نسخه کنسول نسخه unofficial رو نصب کنم:
Unofficial_multiMAN_04.84.00_BASE_(20190528)_[PS3HEN]_fix-info.pkg.453.v4.84_HEN_brewology_com
کسی با این مشکل در افتاده، برا رفع صحیح وارد شدن به مولتی من چکار باید کرد؟