2018-11-24, 16:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-11-27, 15:37 توسط jack sparrows.)
سایتی برای دانلود بازی های original xbox هست؟
سایت downloadgamexbox.com چند تا بازی داره که جیتگ شده هست ولی لینکش برای مگا هست و نمیشه بیشتر از یک حجم مشخصی دانلود کرد.
البته بازی هاش جیتگ شده باشه چون درایو کنسولم خرابه.
اگه روی سرور خود سایتش باشه که چه بهتر وگرنه گوگل درایو باشه.
ویرایش=با مگا دانلودر و روشن خاموش کردن هیتلر شکن تونستم دانلود کنم فقط نمیدونم چرا سرعت دانلود شدیدا افت کرد. از ۴ الی ۵ مگ رفت روی ۱۵۰ کیلوبایت بعد رفت بالاتر حدود ۵۰۰ کیلوبایت. نمیدونم مشکل از isp هست یا mega.
ویرایش=نصب بازی ایکس باکس فقط یه ایراد داره و اونم اینه که ایکس باکس کندتر بوت میشه.
البته با خوندن این لینک مشخصه که اونایی هم که اجرا میشن بدون مشکل نیستن:
جالب اینکه بازیهایی مثل mafia و timesplitters تو لیست نیستن!
ویرایش=ظاهرا بازی هایی که توی لیست نیستن هم امکان اجرا شدن دارن. مثلا nfs underground که شماره اولش تو لیست نبود رو تونستم اجرا کنم. البته cutscene ها کند اجرا میشن.
سایت downloadgamexbox.com چند تا بازی داره که جیتگ شده هست ولی لینکش برای مگا هست و نمیشه بیشتر از یک حجم مشخصی دانلود کرد.
البته بازی هاش جیتگ شده باشه چون درایو کنسولم خرابه.
اگه روی سرور خود سایتش باشه که چه بهتر وگرنه گوگل درایو باشه.
ویرایش=با مگا دانلودر و روشن خاموش کردن هیتلر شکن تونستم دانلود کنم فقط نمیدونم چرا سرعت دانلود شدیدا افت کرد. از ۴ الی ۵ مگ رفت روی ۱۵۰ کیلوبایت بعد رفت بالاتر حدود ۵۰۰ کیلوبایت. نمیدونم مشکل از isp هست یا mega.
ویرایش=نصب بازی ایکس باکس فقط یه ایراد داره و اونم اینه که ایکس باکس کندتر بوت میشه.
البته با خوندن این لینک مشخصه که اونایی هم که اجرا میشن بدون مشکل نیستن:
مشاهده لینک ها در حالت مهمان امکانپذیر نمی باشد! (لطفا ثبت نام کنید یا وارد شوید)
جالب اینکه بازیهایی مثل mafia و timesplitters تو لیست نیستن!
ویرایش=ظاهرا بازی هایی که توی لیست نیستن هم امکان اجرا شدن دارن. مثلا nfs underground که شماره اولش تو لیست نبود رو تونستم اجرا کنم. البته cutscene ها کند اجرا میشن.