موضوعها: 3
تشکر دریافت شده:
1
تشکر داده شده: 4
اعتبار:
0
2016-05-04, 20:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-04, 20:05 توسط rzy.)
دوستان من ایکس باکس جیتگ دارم مدتیه وقتی بازی روی فلش می ریزم و فلش بهش وصل می کنم و فلش رو در freestyle یا xexmenu باز می کنم چیزی نشون نمیده وقتی فلش رو دوباره روی کامپیوتر میارم حجمش رو داره ولی بازی پریده و یک سری فایل های عجیب غریب با اسم های قاطی پاتی و عجیب روی فلش اضافه شده که هیچ کدام رو نمی شه پاک کرد.(پوشه systemvolumeinformation هم پر از این فایل ها میشه)یه جورایی انگار فلش ویروسی شده .(در ضمن فلیل ها رمز گذاری شدن و انتی ویروس نمی تونه دقیق اسکن کنه).
(اگه اول از داشبورد اصلی مایکروسافت یه موسیقی پخش کنم فری استایل و xexmenu فلش رو نشون میدن)
1-آیا امکان داره ایکس باکس ویروسی شده باشه ؟اگه شده باید چکار کنم؟
2-اگه ویروسی نشده باید چکار کنم تا این مشکل حل بشه؟
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
احتمالا یا فلش خراب شده و یا کامپیوتر شما ویروسی شده. با یک فلش دیگه هم در صورت امکان تست کنید
و نیز فلش مموری و کامپیوتر خودتون رو کاملا ویروس کشی و یا سیستم عامل مجدا نصب کنید.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:
• rzy
تشکر دریافت شده:
1
اعتبار:
0
فلش رو عوض کردم ولی بازم همون بود . کامپیوترم ویروسی نیست ولی بازم با یه کامپیوتر دیگه فایل ریختم که دوباره وقتی وصل کردم به ایکس باکس خراب شد.
اما وقتی هارد ایکس باکس رو جدا کردم و فلش رو متصل کردم فایل های فلش خراب نشدند. پس احتمالا مشکل(ویروس) رو هارد ایکس باکسه. راهی برای ویروس کشی هارد ایکس باکس هست؟
موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 2
اعتبار:
0
سلام دوستان من مبتدی هستم ایکس باکسم هم جیتک هست لطفا دقیقا بمن بگین منوی xexmenu در گدام قسمت ایکس باگس هست ممنون
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
سلام
اگه طریقه نصبش رو بگید در انجمن درج شده جستجو کنید.
در حالت نصب شده روی کنسول نیز در هارد در قسمت دمو ها ذخیره شده و فایلش قابل مشاهده است.
و برای اجرا نیز از قسمت بازی های دمو میتونید اجراش کنید.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
• apamir، rzy
تشکر دریافت شده:
1
اعتبار:
0
مشکل من حل شد و این رو می نویسم تا اگه کسی این مشکل براش به وجود امده باشه بتونه حلش کنه من دو تا فلش داشتم که ظاهرا مشکل از ان ها بوده که با نرم افزارHP USB Disk Storage Format Tool فرمتشون کردم و مشکلم حل شد ویروسی و مشکلی هم در کار نبود. با تشکر از ادمین عزیز
• Admin