موضوعها: 3
تشکر دریافت شده:
1
تشکر داده شده: 1
اعتبار:
0
2015-07-07, 19:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-10-07, 19:28 توسط Admin.)
با سلام
میخواستم بدونم برنامه ای هست که بشه رو کامپیوتر نصب کرد و هارد اینترنال xbox رو نشون بده(تو محیط ویندوز)؟
که مجبور نشیم برای انتقال بازی از اکسترنال به اینترنال دستگاه روشن بمونه!!مستقیما از طریق کامپیوتر وارد هارد xbox کنیم.
راهی هست یا حتما باید Freestyle dash باشه؟
با Xplore 360 میشه اینکارو کرد ؟؟؟! ممنون دوستان
موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 0
اعتبار:
0
ببخشید سرعت اجرای بازی در هارد اکسترنال با اینترنال فرق داره در اسلیم چون من هارد اینترنال ندارم و مجبورم از اکسترنال استفاده کنم
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
اکه هارد اکسترنال از سرعت خوب برخوردار نباشه و حجم هارد و اطلاعات روش بالا باشه میتونه مقداری متفاوت باشه. البته در هارد استاندارد احتمالش کم هست.
برای تست مثلا می تونید یکی دو بازی رو از روی دیسک تست کنید سرعت اجراشون رو و بعد نصب کنید و سرعت اجرا از روی هارد رو بررسی و مقایسه کنید.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
سلام من ایکس باکس جیتگ دارم و اون اپدیت کردم به 17511 ولی الان بازی ها تو xbox game نیست و اینکه میخوام یه بازی رو از سی دی بریزم چیکار کنم چون همین که سی دی رو میندازم و play game رو میزنم فری استایل ریست میشه
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
سلام دوستان شرمنده با تاخیر چند ساله یه سوال اشتم در همین مورد ولی برعکس ..الان من میخوام بازی های که روی هارد داخلی کنسول جی تگ هست روی یه هارد اکسترنال بریزم و به کامپیوتر انتقال بدم که داشته باشم هر وقت لازم شد دوباره بریزم روی کنسول ممنون میشم بگید چطور انجام بدم؟