هاستینگ میهن وب سرور
« جهت سفارش تبلیغات اینجا کلیک کنید »
رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد جیتگ
(2015-05-20, 20:55)masoudr77 نقل قول به نقل از ->الان تنظیمات مودمو درست کردم مرحله اولش وصل نمیشه نه با سیم نه با وای فای
تنظیماتش صحیح نیست

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
پاسخ
من هر چی تو سایت گشتم تنظیماتشو پیدا نکردم لطف میکنی بگی چیکار کنم؟
من از May 2015 عضو انجمن هکدکنسولز هستم. ( masoudr77 )
پاسخ
تنظیماتش توی سایت نیست. معمولا با همونی که ISP میده متصل میشن فقط تا جایی که میدونم مودم های دیلینک یکم اذیت میکنن.
مدل مودم شما چی هست؟

! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !

پاسخ
مال من tp link(TD-W8951ND)
پاسخ
tp-link ها معمولا خوب جواب میدن و مشکل خاصی ندارد.
بهتره یکبار توسط نگهداشتن دکمه ریست سخت افزاری پشت مودم، مودم رو ریست کنید و بعد با isp خود تماس بگیرید و مدل مودم رو بگید و طبق توضیحشون مجدد تنظیم کنید.

پاسخ
داش من بن شدم تا قبل از اینکه ایکس باکسمو ان بن کنم وصل میشد ولی الان دیگه وصل نمیشه
پاسخ
شاید برای آن بن کردن درست انجام ندادید. و اینکه اصولا با پلاگین های جانبی که منتشر میشه به لایو وصل میشن وگرنه کنسول حدود 1 ساعت بن میشه.
و در حالت کلی با جیتگ به لایو متصل نشید بهتره چون بعد از یک مدتی حتما شناسایی و بن میشید!

پاسخ
(2015-05-22, 18:09)Admin نقل قول به نقل از ->شاید برای آن بن کردن درست انجام ندادید. و اینکه اصولا با پلاگین های جانبی که منتشر میشه به لایو وصل میشن وگرنه کنسول حدود 1 ساعت بن میشه.
و در حالت کلی با جیتگ به لایو متصل نشید بهتره چون بعد از یک مدتی حتما شناسایی و بن میشید!
حتی اگه همه چیز رو رعایت کنم و اشتباه نکنم هم بن میشم؟
پاسخ
بله امکانش هست چون همه چیز رو نمیتونید رعایت کنید چرا که خود کنسول جیتگ (هک کامل) شده است

پاسخ
(2015-05-24, 14:26)masoudr77 نقل قول به نقل از ->الان قیمت ایکس باکس اسلیم جیتگ با دو دسته و هارد 320 (دسته دوم)با کینکت چقده؟
اطلاع دقیقی ندارم از قیمت دست دوم
لطفا سوالات متفرقه را در بخش موضوعات متفرقه درج نمایید.

پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 67 مهمان