موضوعها: 1
تشکر دریافت شده:
0
تشکر داده شده: 0
اعتبار:
0
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من یک دستگاه xbox 360 و یک دستگاه ps3 دارم که متاسفانه نتونستم هیچکدوم رو هک کنم به دلیل اینکه جایی ندیدم که از پایه توضیح داده باشند.
ایران زندگی نمیکنم و مطمئنا تا الان این دستگاه ها هک نشده! و اینجا هم خیلی بازی ها گرون هستش !!!
در صورت امکان لطفا توضیح بدید برای هک xbox 360 و رایت بازی کپی و اجرای اون از پایه چه اطلاعاتی لازم هست؟
ممنون.
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
سلام
مدل دقیق کنسول xbox 360 چی هست؟ و دارای چه ورژن داشبرد و کدام درایو رو داره؟
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *
موضوعها: 1
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
ممنون از راهنماییتون. با این اوصاف این کار اینجا انجام نشدنیه!!! چون نیاز به کامپیوتر و لوازم داره!
باید برم دنبال هک ps3 .
موضوعها: 0
تشکر دریافت شده:
0
اعتبار:
0
2015-07-28, 18:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-28, 18:23 توسط Admin.)
سلام. من ایکس باکس اسلیم. دارم مشکلم اینه بعضی بازی ها. رو اجرا میکنه بعضی ها رو نه. اونهای که اجرا نمیکنه نصب میکنه اما. واسه بازی کردن از سی دی ایراد میگیره. میگن باید lt3 بشه. چیکار. کنم. واقعا گیر کردم
موضوعها: 1,351
تشکر دریافت شده:
2,210
تشکر داده شده: 343
اعتبار:
1,184
نام: امید
سلام. نصب شدن زیاد مهم نیست، اگه وقتی که نصب نمی کنید بدون مشکل اجرا کنه مشکل احتمالا از دیسک هست.
اگه هم در حالت نصب و هم بدون نصب کردن اجرا نکنه احتمالا کنسولتون LT+3.0 نصب نشده.
! قبل از ارسال سوال ابتدا جستجو کنید، اگر تاپیک مرتبط وجود ندارد، در بخش مناسب یک تاپیک جدید ایجاد کنید !
* به سوالات عمومی در تلگرام یا پیام خصوصی پاسخی ارسال نخواهد شد! *